Szerintetek sok 100 kg 16 évesen?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok , 192 cm magas2014. dec. 20. 20:10
11/13 anonim válasza:
Nem a hasadról égetsz zsírt hanem az egész testedről, attól, hogy felüléseket csinálsz vagy hullahopp karikázol ( ezt nem tudom ki tanácsolta de semmi értelme) nem fog több zsír lemenni a hasadról, mint bárhonnan máshonnan.
12/13 anonim válasza:
hullahopp karikával fogyni hasról :'DD
feminán meg nlcafén nincs ilyen hülyeség mint ez.
szálkásító étrend + aerob edzések. googleba írd be.
13/13 anonim válasza:
Attol fugg milyen magas a testzsirszazalekod. Ha latszik a bordas hasizmod es ugy van 100 kilo akkor nem :)
De nyilvan nem ez a helyzet.
En 16 evesen 193 centi voltam, aztan nem is nottem tovabb, viszont voltam hozza 70 kilo. Persze vekony voltam, de ha nem sportolsz akkor te sem lehetsz izmosabb , ugyhogy azt saccolnam hogy van rajtad kabe 10-15 kilo felesleg de lehet hogy tobb.
Most en vagyok 100 kilo korul, de van rajtam +20 kilo izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!