13 éves lány vagyok,166 cm és 68 kg. Mivel tudnák gyorsan lefogyni?
1. Nyelvtan
2. Szálkásító étrend
3. Edzés
Olvasd el a Sárga Kapszula c. könyvet.
"Szálkásító étrend"
Igen, egyél sok deszkát
A sárga kapszula könyvet csak ajánlani tudom!
Minden benne van, amit csak tudni kell a fogyásról-ellenkező esetben tömegnövelésről (itt az izmok felszedésére gondolunk) illetve a szálkásításról.
Ingyenesen letölthető androidos telefonra..
Minden viccet félre téve, elmondanék egy-két alapvető dolgot:
A testünk alapjai a csontok, s a csontjainkra "tapadnak" az izmok, az izmokra pedig felgyűlik a zsír-másnéven felesleg.
És most gondolj bele abba hogy, mi a szép hogyha zsírosan vagy vékony (vagy épp duci ) vagy izmosan vagy vékony?
Nézz meg egy modellt (Palvin Barbi) vékony de mégis irtó szexi és formás, nemde?
Hát persze, egyrészt genetikának köszönhetően van ilyen alakja mástrészt pedig sport+egészséges kaja.
Hidd el, nem hülye 90napos és társai féle diétának köszönheti az alakját, ez bizony kemény munka eredménye ehhez pedig kell akaraterő- némi lemondás ( csoki, cukor, péksütik,kóla és egyéb vackok) és kitartás.
Nem muszáj lemondani az esti tábla csokiról és a helytelen táplálkozásról de akkor, a bomba alakról mondj le.(Legalábbis arrról hogy csinos leszel mindenképp)
Ha ez amiket leírtam, netán megmozgatott benned valamit, olvasd el a sárga kapszulát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!