Mennyit kellene fogynom, Szerintetek milyen alakom van? (kep lent)
2010. febr. 2. 18:05
2/17 anonim 

válasza:

nem szorulsz fogyókúrára...szép alakod van. ha tényleg akarsz valamit csinálni akkor sportolj :D
4/17 anonim 

válasza:

egesz veletlenul nem romaniaban laksz?:) az a ROUA uveg nagyon romaniainak tunik :D:D:D:D
amugy.. szerintem csak sportolj,feszesits..
5/17 anonim 

válasza:

Az alakod tökéletes, semmi baj nincs vele... ne csapj fel te is anorexiásnak, nem éri meg! ;)
6/17 A kérdező kommentje:
Nem csak Romániában van Roua víz!:P
2010. febr. 2. 18:28
7/17 anonim 

válasza:

az alakod jó viszont a sport rád férne , hogy feszesebb legyél.
8/17 anonim 

válasza:

jó alakod van. az ellen meg nem tudsz tenni, hogy erősebb csontozatod vagy.
10/17 anonim 

válasza:

Semennyit nem kell fogynod ,szép az alakod,csinos vagy!!!! Ahogy előttem is írták inkább csak sportolj, ha elégedetlen vagy, de ne fogyózz,mert ha most belelendülsz, ebből már könnyedén lehetsz anorexiás is, tényleg nem éri meg, én saját tapasztalatomból mondom, csak szenvedés,nekem most elment majdnem két évem azzal, hogy csak a fogyás körül forgott minden,borzalom, és most már kezdem belátni, hogy semmi értelme nem volt az önsanyargatásnak. Úgygogy hidd el másoknak, hogy igenis nagyon csinos vagy, és tényleg ne akarj fogyni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!