Mitől híztam meg hirtelen?
Kérlek segítsetek, eléggé kétségbe vagyok esve.
Régen 164 centi 52 kiló voltam. Akkor viszont MINDENT ettem(melegszendvics, ebéd, vacsira főtt kaja, stb.)
Aztán jött egy stresszes korszakom két éve márciusban, akkor lefogytam két hét alatt 5 kilót, alig tudtam enni. Utána viszont hiába ettem, nem híztam vissza semmit. Reggelire fornettit ettem kakaóval, ebédre főtt kaját, vacsira szendvicset kakaóval.
Idén szeptemberben annyiban változott a dolog, hogy néha elhagytam a fornettit, meg volt, hogy csak joghurtot reggeliztem, mégis egy hét alatt feljött rám HÁROM kiló, mostpedig már megint 51-52-nél tartok.
Tény, hogy nem eszem egészségesen de uygan azokat eszem, mint eddig, sőt, talán még kicsivel kevesebbet is!
Olyan mintha kéthetente jönnének fel rám a kilók...
Azt hozzá kell tennem, hogy elkezdtem erősíteni május óta(100-100 lábemelés, 500 hasprés, 100-100 lábemelés, 100 váltott hasprés, 200 láberősítő, 55 páros lábemelés, 100 váltott hasprés, 100 kinyújtott lábas hasprés).
De ha izom lenne amitől "híztam", akkor se egy hét alatt jött volna fel rám ennyi...nem??
Szia.
Valószínűleg izom jött fel rád, de közbejátszhatnak a hormonok is, vagy a kettő ötvözete.
Szerintem nem lesz itt baj, csak erősítések helyett kardiózz, és akkor valószínű, nem rakódik rád több izom, a zsírt pedig nagyrészben le is mozgod.
Pajzsmirigyedet vizsgáltasd meg.
Nagyon könnyen tönkremegy búzaevő nőknél. De még férfiaknál is, olyankor pedig beindul a hízás sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!