Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha én hirtelen híztam egy...

Ha én hirtelen híztam egy hónap alatt 7 kilót akkor ezt 1 hónap alatt le is tudom adni ezt a + 7 kilót?

Figyelt kérdés

Azelőtt sem voltam vékony de most mégjobban látszik már a vádlimon is szétfesledezett a bőr.

12 napja diétázom de semmi nem látszik talán annyi hogy mivel nem eszem annyit ezért lapos a gyomrom de a hasam alján meg ott a lógó háj.

72 kiló vagyok most és 160 cm.

Mennyi idő után lesz látszat?

Semmi kenyeret nem eszek semmi liszteset és semmi édeset, cukrosat.

Napi 10 dkg kemény hajdinát dagasztok kb fél-1 kilóra és azt eszem egész nap+ lecsó.

Érzem hogy ki száll az erőm de fogyni alig.

Tegnap még húzt sem ettem.

Mindig azt mondják hogy lassan kell leadni a kilókat mert azok sem olyan gyorsan jöttek fel.

Na nekem gyorsan jöttek fel, akkor mehet gyorsan is le?

2014. márc. 14. 07:56
 1/3 anonim válasza:

Két hónap alatt, heti 0,5 kg fogyással egészségesen le tudod adni azt a 7 kg-ot, de ehhez megfelelő táplálkozás és némi mozgás nem árt.. Ha éhezel nem fogsz fogyni, vagy fogsz, de utána szépen visszajön, amit leadtál.

Amúgy 12 nap után mit vársz?

" Lapos gyomor" XDD

2014. márc. 14. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen: ha gyorsan jött fel, akkor könnyebben leadod a rögtöni fogyókúrával.

Ne várj vele!

12 nap pedig kevés, a 3. héten kezdődik az igazi fogyás. Amit idáig veszítettél, az mind izom.

Tornázz, különben csak izom fog lemenni és nagyon gyenge leszel!

És egyél egy kis (nem túl édes) gyümölcsöt is, meg némi fehérjét.

2014. márc. 14. 09:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Hajdina plusz lecsó? Ennél értelmesebbet nem tudtál kitalálni?

Vedd már észre, hogy koplalsz!

Le fogod adni húgyból, szarból, izzadságból és izomból azt a 7 kilót, majd pedig 14-et fogsz felszedni, amint leállsz ezzel a baromsággal!

Szálkásító étrend! Keress rá!

2014. márc. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!