Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le nyárig...

Hogyan fogyjak le nyárig 20-kgot? 14 eves vagyok 173cm magas 92 kg

Figyelt kérdés

2014. dec. 13. 19:21
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem az előző válaszoló elég kegyetlen volt :/ De ne aggódj! Minden csak az akaraterőn múlik! Én 2 és fél hónap alatt 14 kilót adtam le, ami elég kemény volt. De fontos, hogy most kezdd el a kúrát, mert a bőröd még vissza tud ugrani. Hasonló helyzetben voltam, és is 14 voltam, 171 cm és 83 kilo. A lényeg hogy csökkent a kalóriabevitelen, kevesebb szénhidrát, több gyümölcs, hal! Édességeket tedd távol, maximum egy kocka csoki egy nap, azt is reggel, hogy le tudd mozogni. És ha már mozgás: a futást ne. Kikészül tőle a térded (tapasztalatból mondom). Erősítés, felülés, guggolások (bár térd szempontjából az sem jó :/ ), esetleg úszás. De az úszással vigyázz, az emberek hajlamosak utána többet enni, mint mielőtt elkezdték. Ha gondolod, írj nekem egy üzit! Jelenleg is fogyókúrázom, hátha tudok segíteni :)

15/L

2015. máj. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!