AZ válaszoljon aki tényleg csinált már ilyet?! Jólesz? IDEGYORSAN.
Figyelt kérdés
szeretnék böjtölni,ami azt jelenti,hogy február első hetében felkészítem a szervezetem a böjtre,és a maradék 3 hétben pedig csak folyadékot veszek magamhoz. Gondolok itt gyógyteákra,100%os gyüm/zöldséglevekre,zöldségleves levére,és ásványvízre.Nem dohányzom,és nem is piálok:) semmivel nem fogom megszegni.Minden reggel és este beveszek majd 1 cévitamint. Ha lement a február,akkor egész márciusban 800Kcal-os diétát fogok végezni.Ezek mellett tudom,nehéz futni,ezért csak intenzív gyaloglás lesz.kb 15-20kg sulyfeleslegem van.de szemre kb csak 10látszik.. lefog ez menni? csinált már valaki ilyet? és ne jöjjön senki h meghalok meg stb mert nem lehet ebbe belehalni,mert van energiám épp a súly miatt,egy 30kgos ember valszeg belehalna,de én nem. szoval le fog menni? sztem igen.és utőána áprilistól az lesz,hogy csak délelőtt,vagy max délután 3ig eszek,és akk is egészségesen. Valaki csinált már ilyem drasztikus dolgot?2010. febr. 1. 16:43
11/17 anonim válasza:
Kíváncsian várjuk, hogy milyen csinos leszel ;) Kb 1 napig. Utána azt is írd meg légyszíves, hogy milyen hájas pics@ lettél :)
12/17 anonim válasza:
Nem jó a terv, mert hiányolom mellette a napi 12 óra kőtörést, száraz szénbányászást egy 200m mély telérben, mészoltást, vagy erdőirtást a tajga közepén, valamint a 2-2 órás gyaloglást a -40 fokban oda-vissza.
Egyébként jó dolog a böjtölés, csak ajánlom mellé a Bibliát, így legalább lesz miről hallucinálni amikor majd elveszted az eszed az éhségtől.
13/17 anonim válasza:
1. nem fogsz túl sok olyantól választ kapni aki megcsinálta, mivel nem mindenki hülye.
2. viszont te az vagy ha az itteni intések ellenére megcsinálod.
14/17 A kérdező kommentje:
megcsinálom.
2010. febr. 2. 17:07
16/17 anonim válasza:
na hogy bírod?
betartottad egyáltalán? XD nem mi? XD
looool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!