Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Feneket mivel lehet formásítani?

Feneket mivel lehet formásítani?

Figyelt kérdés
gondoltam hogy veszek egy taposógépet. megéri? Vagy milyen más gyakorlatok jók, amik lehetőleg hamar meghozzák az eredményt? Vagy esetleg szobabicikli (ez van otthon) de az nem csak a lábakat formázza? Teljesen löttyedt, puha lógós a fenekem, pedig nem vagyok dagi. :( Tavaszra szeretnék szép popsit. Lehetséges hogy sikerül?
2010. jan. 31. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az othon hasznalhato taposogepek nem sokat ernek, kozeleben sincs a hatekonysaguk a terekben talalhatokhoz.

A legegyszerubb es otthon is elvegezheto, ha terdre allsz, beraksz a terdhajlatba egy 4-5 kilos kezi sulyzot, es emelgetsz. (hozzatezem lassan folyaatosan)

3 szor 50 es szeria.

Garantaltan megerzed, es nagyon jol formal!!!

2010. jan. 31. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok kitöréssel és guggolással+alkar támaszban végzett emelésekkel.De ajánlom Rubint Rékát nem bírom a csajt,de azt el kell ismerni,hogy a comb és popsi formáló gyakorlatai isteniek.Sokszor egy alkalom után is látványos.

De választhatod a legegyszerübb módot is a FUTÁST!! gyönyörű popsit és combot csinál:))

Sok sikert és kitartást.

2010. febr. 1. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem bevállt a taposógép. igaz naponta csinálom 40 percet, de látványosan változott a fenekem és a lábam. ha nem tescos bóvli gépet veszel és kitartóan csinálod, akkor az otthoni mini stepper is meghozza az eredményt.
2010. febr. 1. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Futás és Rubint Réka DVD...
2010. febr. 17. 16:42
 5/5 anonim válasza:

Nekem a hastánc jött be :)

Csípő, popsi, comb, has :)

Nagyon jó és még szórakoztató is.

2010. febr. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!