Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 hónap alatt lemehet 10 kg?

4 hónap alatt lemehet 10 kg?

Figyelt kérdés
Egészséges életmóddal és hetente 5x 1 óra futással.
2014. dec. 7. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő étrend mellett könnyedén. :)
2014. dec. 7. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha odafigyelsz a kajára, de nem csak a mennyiségre, sőt leginkább arra hogy normálisat egyél, ne merő zsíros legyen, lehetőleg sovány hús, és több zöldségféle, megfelelő mennyiségű folyadék bevitel, nassolás szinte kizárva főleg a sós chips és csokik meg a társaik, és persze a mozgás.

Leginkább a mozgás a lényeg mert én mozgással fogytam hihetetlenül sokat, persze a kajámra is bőven oda kellett figyelnem, és rengeteg mindenről mondtam le főleg a nasik terén, ha nagy ritkán volt itthon süti vagy valami ilyesmi azt is csak ésszel fogyasztottam. Meg persze a mozgás. Én nem futottam mert ha valaki már nagyon kövér annak nem tesz jót, én többnyire sétáltam ami a munkámmal járt persze részben, de munkaidőn kívül is mozogtam, én javarészt itthon én lépcsőgépet használtam sokan írták hogy nem jó semmire, de tévedés futás helyett is jó. Na meg persze az erősítő edzés ami még létfontosságú, azzal önmagába fogyni nem nagyon lehet de kell izmot is erősíteni hogy az ember ne abból fogyjon le javarészt, és ez inkább az alakváltozáson vehető észre és nem a mérlegen, jó persze ott is, csak azért külső szemmel sokkal több a változás mint amit a mérleg kimutat mert az izom is súly ugye. De a lényeg az hogy megfelelő étrend és mozgás kell a fogyáshoz.

2014. dec. 7. 14:20
 3/5 anonim válasza:
Simán, ha keveset eszel és sportolsz is egy kicsit akkor talán még több is. :)
2014. dec. 7. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is sima ügy. Én most fogytam 8kg-t 2 hónap alatt ch diétával, és csak felüléseket csinálok. Persze nagyon nem mindegy, hogy van-e miből fogyni. Ha nagy a súlyfelesleg, akkor könnyebben indul meg. Ha hormonok miatt híztál, akkor baromi nehéz, stb.
2014. dec. 7. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:

4 hónap alatt a mozgás nem sokat fog számítani

megfelelő étrend mellett viszont 3 hónap alatt meglehet a 10kg minusz

2014. dec. 7. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!