Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Tudok nekem...

Mit tehetnék? Tudok nekem segíteni? Már tényleg rosszul esik amit sokan mondanak. Hogyan lehetnék újra a régi?

Figyelt kérdés

Nem tudok már egyszerűen mit tenni.

Undorral nézek nap mint nap a tükörbe.

Az én történetem:

Nagyon sok barátom volt 15-16 évesen, elég magas vagyok/ voltam már akkor is 175 cm és nádszál vékony voltam. 175 cm/55 kg

Viszont 17 évesen összeismerkedtem a mostani párommal és 19 évesen férjhez mentem , na már most esküvő után meghíztam ez azt jelenti, hogy 175 cm vagyok és 75-80 kg ami engem rettenetesen zavar.

Az a nadrág ami rámjött régen már nem jön rám de legjobban a régi barátaim megnyilvánulásai zavarnak, hogy "jajj de meghíztál, hű mekkora segged lett".

Sajnos nyilván nem maradok/maradtam olyan mint 16 évesen de engem ez akkor is nagyon bánt.

Szeretnék lefogyni. Bármit kipróbálok. Kérlek segítsetek!

2014. dec. 6. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Újévi fogadalom: életmódváltás. Új étrend, sok mozgás.
2014. dec. 6. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Hello!

1. szerintem tudod, hogy az embereknek mindig lesznek furcsa megnyilvánulásaik. Ha már azzal is zavartatod magad, hogy valaki tényeket közöl (meghíztál, nagy segged lett) akkor sok problémád lesz az életben. Vegyük észre, hogy ez lényegében csak puszta tényközlés. Másfelől.. bunkóság is, de aligha fogod tudni elkerülni a bunkó embereket.

2. Hozd helyre a hormonrendszeredet. Ha szerencséd van akkor csak a sok szénhidrátevés magas inzulinszintet okoz nálad, ez a hormon raktározza a zsírt a szervezetünkben. A különböző tejtermékek, cukor, sok keményítő (búza, rozs lisztes mindenféle kenyerek, sütemények) ezt okozzák, főleg hosszú távon.

Ha szerencsétlenebb vagy, akkor gyulladás van a szervezetedben és károsodik a pajzsmirigyed, ezért egyszerűen hízol. Minden gyulladást okoz.. már kölyökkorban olyan védőoltásokat nyomnak az emberbe, amelyek kóros immunválaszt okoznak, aztán a saját immunrendszerünk nyírja ki a hasnyálmirigyünket, és kész a cukorbetegség. A pajzsmirigyünket, ekkor pajzsmirigy alul- vagy túlműködés lesz. Ráadásul ezeket a problémákat nem is gyógyítják orvosok, ezeket gyakorlatilag gyógyíthatatlannak nevezik.

Tejfehérjék, glutén is okoznak autoimmun betegségeket, ezekre hajlamosító állapotokat, gyulladást.

Viszont tapasztalat szerint odafigyeléssel le lehet csökkenteni a gyulladásszintet, amíg nincs maradandó károsodás addig sok betegségből fel lehet épülni, de ehhez akarni kell rendezetten, tisztán enni és élni. Viszont akkor szép fogyások, egészségjavulások érhetők el.

2014. dec. 6. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 10 kg-t kéne fogynod. Az 55 nagyon kevés volt, de akkor még kislány voltál. Felnőtt nőnek 175 cm-es magassághoz 65-70 kg teljesen jó lehet.

Nem tudom, mitől híztál? Nagy adagok? Szar kaják? Cukros üdítők?

Egyél naponta rendszeresen, normál adagokat, napi 3x vagy 5x, ahogy neked kényelmes. Ne igyál üdítőket, hanem vizet. Ne egyél félkész kajával vagy gyors kajákat. Egyél mindenfélét változatosan. A kenyérfélék legyenek kevesebben, a zöldség, husi meg nagyobb arányban. Ne nassolj, mert az bármilyen jó étrendet tönkre vág.

Ez nem azt jelenti, hogy soha nem ehetsz sütit, csokit, de nem mindennap és ne zabálj be belőle. És ne egyél unalmadban. És persze a rendszeres testmozgás sem árt. Csinálj valamit heti 3x 1 órában, amit szeretsz és szívesen csinálnád.

2014. dec. 6. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz h ez sikerüljőn ne egyél olyat ami csomagolt

mert televannak káros dolgokkal egyél zöldségeket

a csokit pedig felejtsd el és sportolj

de ha komolyan gondolod akkor egy baráttal

sportolj és ne egyedűl mert ő motiválni fog

és biztatni, valaki aki erőt ad

2014. dec. 7. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!