1300-1400 kcal között eszem. Pár napja a ch bevitelem 50g körüli. Emeljem? Nem baj?
Figyelt kérdés
Éhes nem vagyok, sok halat és csirkét ettem mostanában és a ch ennyi lett. Maradhat, vagy emeljem szerintetek?
164cm/67 kiló vagyok. Jó lenne karácsonyra 3-4kilót fogyni. Persze ez még nem a végleges cél...
2014. dec. 3. 13:41
1/4 anonim válasza:
Nem sok értelme van 1300-1400kcalra levinni a kajabevitelt, mert a szervezeted ezt éhezésnek fogja fel, és amint abbahagyod ezt a diétát, mindent zsírba el fog raktározni, hiszen most épp kiéhezteted.
Sport, az egyetlen jó út, ne a kaját vond meg. A kalóriamínuszt a plusz sporttal érd el.
2/4 anonim válasza:
Ennek a duplája is lehetne a szénhidrát, na meg a zsírokra se ártana figyelni. (zsírban oldódó vitaminok miatt pl)
3/4 A kérdező kommentje:
Megemelem picit a kcalt. A ch csak pár napja ennyi, valahogy így jött ki.
2014. dec. 3. 16:32
4/4 anonim válasza:
1400kcal szerintem nem koplalás, ha normális kajákból viszed be (hús,hal,zöldség,tojás) Én 1000kcallal jól lakok naponta,mert nem kalóriadús szarokat eszek,hanem sovány husit,zöldségeket..És ebből jól lehet lakni alacsony kalória mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!