Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden reggel megiszok egy...

Ha minden reggel megiszok egy pohár kakaót az baj?

Figyelt kérdés
Nem eszek/iszok szemetet, és csak vizet iszom (meg néha tejet), és az utóbbi pár napban minden reggel megittam egy kakaót, mert szerintem attól jobb lesz az emésztésem. Tévedek?

2014. dec. 2. 23:06
1 2 3
 11/25 I.B.T. válasza:
Arra figyelj, hogy rendes tejet igyál. Ha falun élsz és van kecskéd vagy tehened akkor sima ügy de ha nem, hááát marad a Tecskó. És az ott kapható tejek nem igen "eredetiek". Se vitamin se semmi nincs benne a hőkezelés, stb miatt.
2014. dec. 3. 16:13
 12/25 duduca válasza:
bajod nem lezs tőle
2014. dec. 3. 16:41
 13/25 anonim válasza:
6%

Most tuti 0%-ot fogok kapni mert nem azt írom, hogy jaj de egészséges a tej tele van kalciummal, sokat kell inni, de alapból full hülye emberek írnak ide akiknek a témához semmi köze.

A tej tartalmaz növekedési hormont (IGF-1, -2), ráadásul magas a hormontartalma is, ami szintén hozzásegít a sejtburjánzáshoz.

Szóval az előttem lévő szintén hülyeséget beszélt.

A TEJ NEM EMBERI FOGYASZTÁSRA VAN, HANEM A BORJÚNAK KÉSZÜLT.

Sejtosztódást elősegítő hatása nem kedvez az emberek számára, mellrákot, prosztatarákot okoz, az emésztőrendszerre kártékony.

Ráadásul a tejfehérje és a laktóz is káros az emberre

Kalciumot 80 millió-féleképpen be lehet vinni a szervezetbe, nem tudom miért kell görcsösen a tejhez ragaszkodni.

2014. dec. 3. 16:47
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Ennyi erővel hogy meritek megenni a tejivó boci húsát? K**vára nem nektek készült. Hogy meritek megenni a kukoricát, búzát? Az sem az embernek készült. A tej tele van fehérjével, az állítólagos hormonoktól meg még senkinek nem lett semmi baja. A laktózérzékenység meg nem a tej hibája, hanem az ember defektje. Nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni, kérem. Ettől függetlenül, aki fényen akar élni vagy Norbi Update kaján meg paleón, az csinálja, de ne irkáljatok már hülyeségeket a normális embereknek.
2014. dec. 3. 17:16
 15/25 anonim ***** válasza:
Rákot okoz a tej, na ez az évszázad baromsága. Gratulálok.
2014. dec. 3. 17:17
 16/25 anonim válasza:
2014. dec. 3. 17:38
 17/25 anonim ***** válasza:

Ami a fehérjét illeti, az hogy a tej "tele van vele" az azért kissé túlzás, ugyanis csekélyke 3 g-ot tartalmaz, ami azért messze nem "tele".. bár a színe fehér, az igaz :)

Én személy szerint nem vagyok a tej ellesége, de az a kampány, ami a 80-as években tetőzött ("a tej élet erő egészség"), szerintem egy túlspilázott hülyeség volt. Szvsz ez a tej amolyan "ártani nem használ" jellegű élelmiszer, amihez az évtizedek során mindenki ideológiák tömegét gyártotta pro és kontra, és ennek mentén a main napig ölre menő vitákat gerjeszt.

2014. dec. 3. 18:00
 18/25 anonim válasza:
41%
Mert a kukorica ugyanaz mint egy élőlény emlőjéből kifejt anyatej?
2014. dec. 4. 00:27
 19/25 anonim válasza:
41%
mennyi buta proli, és az ostobákat értékelitek fel.. lol
2014. dec. 4. 00:27
 20/25 anonim válasza:
41%
ezért tart itt ez az ország szerintem
2014. dec. 4. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!