Szerintetek egy 13 éves lánynak 160 cm-hez 44 kg nagyon
sok?
44 nagyon sok. 43 az ideális.
(joking)
2014. dec. 2. 15:06
nem számít a súly... tök más tényezők számítanak inkább
2014. dec. 2. 15:18
3/16 anonim válasza:
Jól vagy? Az ideális. Miért lenne sok? Remélem nem vagy testképzavaros.
2014. dec. 2. 15:18
4/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) Csak mert volt már olyan fiú aki azt mondta rám többször is hogy dagadék vagyok csak azért mert ő 39 kg és hogy én sokkal több vagyok és dagadt... De nem vagyok testképzavaros szerencsére, csak a hasam alján van felesleg de majd hasizom erősítővel kockákat gyúrok belőle :D Már el is kezdtem és látszik is már hogy izmosodott :) De egyébként én is normális alkatúnak tartom magam, de ezek után egy kicsit elbizonytalanodtam, főleg hogy nálunk az osztályban a lányok olyan 38-40 között vannak bár van aki sajnos 67 kg.. Nagyon rossz lehet neki.. Köszönöm a válaszokat :)
És abban az osztályban mindenki 160cm? Nem mindegy, hogy 170 centhez 67 kiló, vagy 160 centihez.
Aki dagadéknak hív, az gondolom szintén 13 éves, ennek megfelelő agyi kapacitással, ezért ezt egyátalán nem kell komolyan venni. A zsír súlya nem egyenlő az izom súlyával, ebből a különbségből adódóan lehet az egyik ember kövér a másik pedig vékony ugyanolyan adatokkal. Már csak ezért sem lehet kizárólag a kilókra alapozni, főleg nem egy fiút egy lányhoz hasonlítva.
2014. dec. 2. 15:31
6/16 anonim válasza:
2014. dec. 2. 15:45
7/16 A kérdező kommentje:
8/16 anonim válasza:
Szia! :)
14/l, 63 kilóval, 170 cm magasan. A biosztanár 52-53 kg-ra saccolt. Előttem is írták, hogy nem mindegy, hogy ennek mekkora hányada izom, és mekkora a zsír. (Egyébként ez a bmi ideális tartományába esik, szerintem te vagy könnyebb az átlagnál).
Nyugi, akár még föl is szedhetsz! :)
2014. dec. 3. 14:09
9/16 anonim válasza:
Előző vagyok. Hozzátenném hogy az a fiú, aki ennyi idősen ilyen dolgokkal foglalkozik, annak nem a testképével van gond, hanem a nemi identitásával. Csúfolódik, és a súlyával dicsekszik... Kérdezz már rá, hogy nem meleg-e? ;)
2014. dec. 3. 14:13
10/16 A kérdező kommentje:
:DDD Köszönöm a rendes válaszokat. Már kérdeztem.. elgondolkozott rajta x'DD
Kapcsolódó kérdések: