Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehetne csinálni velem?

Mit lehetne csinálni velem?

Figyelt kérdés
Normális ember akarok lenni,de egyszerűen függők a szénhidráttól csokiktól,hamburgerektől. A fizetésem is elkölteném egy jó ebédre pedig alig kapok valamit :( Katasztrófa ez,hogyan fogyjak le?
2014. dec. 1. 16:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kur vára nem
2014. dec. 1. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Aztán miért nem?
2014. dec. 1. 21:02
 13/14 A kérdező kommentje:
őőő oké jólvan :D már rég kaptam választ feltehetően attól,aki írta a gyenge jelleműt én ugyan nem sértődtem meg de hazsnosabb volt az a hosszú szöveg,amit leírt. Már rég megemésztettem a dogot nem értem mit pattogtok egyébként lány vagyok,de szerintem se számít sokat max. a fiúknak a farkukhoz is megy glükóz a spermiumokhoz meg többet kell enniük :D
2014. dec. 1. 22:57
 14/14 anonim válasza:

Azért számít, hogy lány vagy-e vagy fiú, mert a nőkkel a társadalom sokkal kritikusabb, ha testtömegről van szó. Volt olyan, aki beütemezett neked egy teljes Norbi programot. Előre mondom, ez nem fog sikerülni. Az akaraterődet kell fejleszteni, és először mindig jobb kicsiben gondolkodni. Döntsd el, hogy melyek azok a hízlaló ételek, amelyekről nem tudsz lemondani, és vedd számba a hanyagolhatókat is. Például ha imádod a csokit, legalább próbálj meg fekete csokit enni (az is finom), és nézz körül a direkt cukorbetegeknek készült édességek között és a diétás nassolnivalók között. Persze nem ez lesz a kulcsa az álomsúlynak, de jobb néhány kocka fekete csoki, mint egy snickers.

A gyorskaják tagadhatatlanul finomak, de kell tudni a mennyiséget. Próbálj meg minél ritkábban hamburgert fogyasztani, és az arra szánt pénzt költsd valamire, amit nagyon szeretnél. Jön a Karácsony. A gyorskajákból, nassolnivalókból lespórolt pénzből vegyél valami szépet a szeretteidnek, vagy adakozz a szegényeknek, állatmenhelynek. Jó érzéssel fog eltölteni, hogy a pénzt úgymond nem önző célokra költötted. :)

Vedd számba azokat a kedvenc ételeidet, amelyek kevés kalóriát tartalmaznak. Biztos van olyan saláta, amit szeretsz. Egyél abból többet. A tányérodon mindig legyen sokkal több zöldség, mint krumpli, rízs, tészta, vagy akár hús.

A fehér kenyeret felejtsd el. Válts feketére. A legjobb pedig, ha mától semmilyen kenyeret, zsömlét, kiflit, pékárut nem eszel.

Igyál sok folyadékot, ha nem tudsz lemondani az üdítőkről, igyál inkább diétás kólát.

Álmodozz! Képzeld el magad egy szép ruhában, amint végre emelt fővel jársz az utcán, és az emberek megfordulnak utánad. A végén annyira fogod akarni, hogy képes leszel tenni érte.

Ha van rá egy kis időd, legyél picit metroszexuális. Foglalkozz többet a külsőddel, sminkelj, készíts magadnak frizurát. Jobban fogod magad érezni, ami ad majd egy erős löketet a diéta folytatásához.

Ha nem vagy egy nagy tornász, akkor határozd el, hogy a te otthonod lesz a legtisztább a világon. Ez nem konkrét edzés, és közel sem égetsz el vele annyi kalóriát, mint egy kardióval, de legalább mozogsz, és a csillogó ház már magában is eredmény. :)

Ha van családod, egy kicsit legyenek belátással, és egy ideig ne süss süteményeket. Karácsonyig például. Nagyon nehéz ellenállni egy friss, illatozó csokitortának.

Amint a szervezeted megszokta a kevesebb kaját, a ritkább hamburger bevitelt, válts át igazi diétára is. Ünnepek után diétázz csak egy hónapig, én azt mondom. Ha becsülettel csinálod, a fejem adom rá, hogy szemmel látható lesz az eredmény.

És végül a legfontosabb: ha egy alkalomra el is gyengülsz, és becsúszik egy adag sültkrumpli vagy valami, ne keseredj el, eszedbe se jusson feladni mindent, másnap újult erővel folytasd a fogyókúrát.

2014. dec. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!