20 nap alatt hány kilót lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Bulimiával hány kilót lehet fogyni 20 nap alatt ?2014. nov. 30. 22:37
1/10 anonim válasza:
Bulimiaval nem lehet fogyni csak jo-jozni.Paelo dietaval (ez csak egy pelda) lehet jol fogyni illetve keves eves sok torna😀
2/10 anonim válasza:
normális diétával napi 0,2-0,3kg is simán lemehet.
4/10 anonim válasza:
honnan tudjuk? miért nem próbálod ki? (amúgy jó nagy baromság). Miért pont 20 nap alatt? rendes étrend, edzés
5/10 anonim válasza:
Nagyon szép leszel amikor vért fogsz hányni, mindenki téged fog kívánni.
Egy biztos: az agyadat már rég sikerült kihánynod.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak azok írjanak akiknek van normális válaszuk ! Tudom hogy ez nem egy fogyókúra ... Meg várom a válaszokat
2014. dec. 1. 18:04
7/10 anonim válasza:
Bulimiával orvoshoz kell fordulni minél előbb, mert hamar tönkremész bele. Nagyon hamar. Ez pszichés baj, nem gasztroentorológiai.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi tudom, de ha egy ember bulimiás akkor mennyit fogy 20 nap alatt vagy 10 nap alatt ?
2014. dec. 2. 20:49
9/10 anonim válasza:
nem feltétlen beszélhetünk fogyásról, a bulémiások legtöbbje normális testalkatú, vagy az átlagnál teltebb
persze találkoztam már kórosan sovány bulémiással is, de mondjuk ő anorexiás volt előtte
nagyon sok tényezőtől függ
10/10 anonim válasza:
Akkor inkább koplalj, ha már hülye vagy, legalább az ételt ne pazarold. A bolygó fele éhezik ám, te meg kihányod a kaját... Egyébként egy nyomorult dekát sem lehet fogyni vele, fogyni sporttal és egészséges étkezéssel lehet. Ez örök és megváltoztathatatlan tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!