Lehet így fogyni?
Szia!
Szerintem ez így nem lesz jó. Délután is egyél normálisan, gyümölcsöt meg akármikor ehetsz. Azért sem jó, mert lehet hogy egy darabig jó lesz, de utánna megint eszel rendesen, és akkor a tested el kezd raktározni.
Annyira nem jó. "Ha délelőtt eszek rendesen, mindent ahogy szoktam" már ez az első hiba! Nem ehetsz mindent, amit eddig ettél. Reggel természetesen kell az energia, de null tápanyagú ételekkel. Reggelre ajánlatos, lenmagos joghurtot enni, összetett szénhidráttal és zöldséggel. Tíz óraira, ha éheznél, ajánlom a mogyorót, vagy házilag készített szárított zöldségeket (egyénileg, finoman fűszerezve)Ebéd az álljon fehérjéből és zöldségből. Délután meg érdemes frissen facsart gyümölcslevet inni. De ezt ajánlatos úgy tenni, hogy az étkezés után legalább 3-4 óra múlva.
Az adagokat nem tudom neked megmondani, mert egyénre válogatja.
Nos pont ezért említettem, hogy az adagokat nem tudom megmondani, mert egyénre válogatja, hiszen van aki, csak napi 20-25 percet szán mozgásra. Ezek amiket leírtam, fogyni fogsz, (és igen, néha bűnözni is kell, én így fogytam le 20 kg-ot:) azt, hogy mennyit, azt megint csak nem lehet pontosan meghatározni, hiszen pl. egy téli időszakban sokkal de sokkal jobban raktározó üzemmódba helyezi magát a szervezetünk és lehet, hogy csak hetek múlva fog látszódni az eredmény. Ne az legyen a lényeg, hogy mennyit fogyhatsz kérlek, hanem az, hogy érd el azt a cél, mikor már jó érzéssel tölt el a tükörbe bele nézni, mikor jó kedvűen jössz ki a boltból, mert fel ment rád az a bizonyos méretű nadrág. Hidd el nekem, hogy nem az lesz a lényeg, hogy hány kilót mutat a mérleg! Én napokat tudnék mesélni, hogy mi a helyzet ezen a téren.:)
Sok sikert hozzá!
Nem írom le, hogy miket lehet enni fogyókúra idején, van egy csomó portál, ami ezzel foglalkozik, de ha kíváncsi vagy rá, akkor szívesen megosztom veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!