Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyit számítana az a "kis"...

Ennyit számítana az a "kis" édesség?

Figyelt kérdés
Sokszor elhatároztam, hogy lefogyok 1-2-3kg-nál többtől nem sikerült megszabadulnom.Sokféle diétát kiprobáltam viszont minden nap megeszek 1 szelet sportszeletet .Azt hallotam, hogyha nem eszem édességet akkor fogyok.DE valóban olyan sok lenne az a kis csoki ??
2010. jan. 30. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem délután v este eszed, szerintem nem sokat nyom a latban. talán lassítja a fogyást, de az nem lehet h attól ne tudj lefogyni ha egyébként midnen mást betartasz. úh szerintem a fogyókúráddal alapjáraton lehet a probléma
2010. jan. 30. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
betartok mindent és mozgok is mellete lehet , hogy genetikailag kodolva van bennem ez a testalkat ezért megy olyan nehezen a fogyás
2010. jan. 30. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

mióta csinálod? iszol folyadékot, naponta legalább 2 litert?nincs semmi cukros (a csokin kívül), lisztes, krumpli és rizs? hány kcalt viszel be naponta? lehet h már nincs rajtad felesleg csak te látod úgy...

milyen jellegű sportot végzel? tornával nem sokat lehet fogyni a futással meg biciklizéssel annál inkább

2010. jan. 30. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
napi 1l folyadékot iszom álltalában tudom többet kéne nem igazán eszem más cukrot csokin kívül talán a gyümölcsökben van némi cukor de úgy gondolom az nem számít heti 5x 1órát kardiozom
2010. jan. 30. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem az a sportszelet az nem számít valami sokat. szerintem nem tartja vissza a fogyást, ha azon kívül mindent megcsinálsz viszont nem túl egészséges. barátnőm mindennap megeszik egy 3bit-et és vannak egészségügyi problémái bőven.. de olyan is van akiek semmi baja sincs tőle
2010. jan. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!