167 cm hez mennyi az átlag testsúly?
most 64 kg vagyok..4kg-t fogytam.de szerintem nem elég..
ha télleg nem hogyan tudnék fogyni?? mijen tornákkal?
Légyszives segítsetek!

Ez attól függ hogy fiú vagy lány vagy e.Ha fiú akkor pont jó, ha lány akkor még olyan 4 kg le kellene adnod.
L18

nem értek egyet az előttem szólókkal!!
167 cm vagyok és most 59 kg de 64 voltam és tök jól néztem ki! Egyedül azért ment le rólam 5 kiló, mert elkezdtem edzésre járni (aerobic...versenyszerű) és ment magától, de nem akarok tovább fogyni. Van egy osztálytársnőm, ő is 167 körül van és 70 kiló és ő is tök jól néz ki. 3 éve 53 kiló voltam ugyanennyi magassággal, akkor szinte nem volt csípőm de még az sem volt túl vékony.
Egyébként ha megnézel egy testtömeg indexet akkor kiírja h vmi 55-70 kilóig normál testsúlyú vagy. Szal az a 64 kiló teljesen jó!!!!
Ez minde csak akkor érvényes h alány vagy. Ha fiú akkor vedd úgy h le se írtam :)
16/L
Lány vagyok.
és köszönöm:D
nekem van egykis pocakom és azt szeretném leadni..tudtok valami jót az aerobicon kívül???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!