Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok! Nálatok mi volt a...

Lányok! Nálatok mi volt a legdurvább hízás viszonylag rövid idö alatt?

Figyelt kérdés

Szeptember elén méreckedtem, akkor 69 kg voltam de azóta kicsit elengedtem magam és elég sokszor nem tudtam parancsolni az étvágyamnak és teleettem sajnos magam. Most újra ráálltam a mérlegre mert láttam hogy felszaladt és 87 kilót mutatott. Teljesen el vagyok keseredve :(

Volt másnál is ekkora hízás?

2014. nov. 28. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2 het alatt 8 kilo. Leszoktam a cigirol. De segaz,visszaszoktam, igy ket het alatt 10 lement. Most leszoktam megint, oda figyelek, h.Ne zabaljak, igy egy honap alatt 0 kilo :)
2014. nov. 28. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy cukorbeteg? 2 hónap alatt 20 kiló az nagyon sok!
2014. nov. 29. 10:37
 13/14 anonim ***** válasza:
*Három hónap, de akkor is! Én megnézetném a cukromat és a pajzsmirigyemet a helyedben, kivéve ha elengedés alatt azt érted hogy ettél mint egy disznó. Ha elengedés alatt azt érted, hogy kicsit többet ettél mint szokásásos, akkor lehet, hogy egészségügyi problémád van, mert ilyen mértékű hízás az nem normális.
2014. nov. 29. 10:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy hónap alatt kb 4 kiló, engem konkrétan sokkolt.
2014. nov. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!