Hogyan tudnék ilyenre lefogyni mint a képeken lévő lányok?
Nagy álmom, hogy ilyen lehessek. Elegem van abból, hogy puki vagyok és szeretnék változni. Úgy érzem kellően nagy az elszántság bennem, hogy változzak. Jelenleg 176 cm magas vagyok és 64kg. Olyan szeretnék lenni mint a képeken a lányok kb 48kg. Ez az ideális és elvárt. Oké,hogy mozogjak, egyek helyesen, de nem szeretnék nagyon izmos combú lenni meg tiszta izom, hanem ez a tényleg nagyon nagyon vékony, mint a képeken. Előre is köszönöm a tippeket. [link]
Távolról sem az a tipikus, hogy a férfiak a csontsoványságra buknak... De ha van is ilyen degenerált ízlésű, az a szint, aminek a tartásához szédelegve kell koplalnod és már nem menstruálsz, mert vészes állapotba kerül a tested, az nyilván nem egészséges...
Persze biztos van, aki csont akar lenni, izmok nélkül, pár évre, majd jöhet a halál, de az nem kicsit szorul pszichiáterre...
Egy szintig ízlés, igen. Akarhatsz vékony lenni s nem izmos. De egy szinten túl ez már beteg, szomorú, ha valaki ezt teszi a testével. Ahogy a mindenáron minél inkább hájasodni vágyókra is ezt mondom.
48 kiló ne legyen célod, jesszus!
176 cm-hez a 48 kiló irreális és beteges
Ha 165 cm lennél, akkor még talán.
Én 177 vagyok és 56 kg, és még így is baromi sovány... (szüleim is azok, szóval nem azért, mert nem eszem...) Tök idegesítő is, hogy mondogatják, hogy miért nem eszem stb..
Járj edzésre heti 2x 3x és figyelj a kajára. Pl heti 1x v kétszer aerob edzés pl spinning vagy más ugrálós és egyszer meg erősítés, izmosítás.
De nehogy koplalj!! A kaja olyan mint az építőkő. Enned kell normálisan: sok zöldség, gyűmölcs, fehérje, barnarizs, hús.
Ha nem eszel rendesen, hanem fogyókúrázol, megnézheted majd a bőrőd meg a hajad....
Edzéssel, ha erősödsz kicsit, lesz tónusa a vonalaidnak.
Az, hogy nagyon "izmos combú" legyél elég nehéz elérni, attól nem kell félni. Izmot építeni rohadt nehéz, ahhoz csak gyúrás kéne heti 4-5x....
De ne feledd, az izom nehezebb mint a zsír, így butaság kilóban mérni!
Nézd az összképet.
Meglehet, hogy 60 kiló leszel és csodás alakod lesz.
Nem leszel izmos combú, sem csupa izom attól, hogy mozogsz és úgy fogysz. Az izomépítéshez nem diétás étrend kell. Szóval a diéta+mozgás nem fog izmosodáshoz vezetni, ettől nem kell tartanod.
A férfiak nem a vékony lányokat szeretik. Ez tévedés. A férfiak ugyanúgy megnézik a csont sovány és a dúsabb idomú lányokat, ha megvan a megfelelő kisugárzás. Lehetsz te csont sovány, mini szoknyában, ha nincs megfelelő nőies kisugárzásod hozzá.
A vékonyság amúgy sem áll jól mindenkinek, de majd meglátod. Ha valaki alapból erős csontozatú, gyönyörűen néz ki, hogy minden csontja kilátszik, mert csak 48 kiló... A "csinos" soványság is testalkat kérdése.
De te tudod. Hajrá!
A lényeg, hogy semmi cukor, semmi zsír, semmi fehér liszt, kalóriadeficit, de a bevitt kalória legyen "minőségi". És mozoghatsz nyugodtan. Kalóriadeficitben nem fog látványosan fejlődni az izomzatod.
Először is tisztázzuk, szerintem ezek a lányok éppen csak beleesnek a vékony kategóriába, lenne honnan fogyni, hogy szépnek tartsam. :D
Szóval nekem ők szépek, és vékonyak.. megpróbáltam lefogyni ilyenre, megjegyzem akárhogy igyekszel a normál testsúlyod alatt csak koplalással tudnál fogyni, ami nem jó.. nos én 165 centihez lefogytam 31-re, életem már nem volt, viszont most sem nézek ki úgy, mint az ideáljaim.
Bármennyire is szeretnél, ugyanígy nem fogsz kinézni.. hasonló eredményt kínok között elérhetsz, de nem leszel ilyen. A te magasságodhoz egyébként nagyon-nagyon maximum 55 kg az, ami még elmegy. Az alá ne menj, ha érdekelnek finom mellékhatások, amiket 48-nál már tapasztalnál, írj nyugodtan :)
20L
176-hoz 48 kiló az a modellvilágban ideális, Heidi Klum ilyen magas, de kizárt hogy ő 48 kiló, persze ő valamennyivel formásabb, mint a többi modell, ezért nem volt sajűát bevallása szerint annyi munkája a nagy kifutókon Milánóban, Párizsban, stb.
Szóval a modellvilágon kívül ez nem elvárt, nyilván van mindig az az 5% a férfiak között, akik vmi extrára buknak. De az extra az azért extra, mert nem az a norma. Azt vedd figyelembe, amit írt vki előttem, hogy ha nincs ilyen alkatod, sosem leszel ilyen, ha megszakadsz sem. Vannak nők, akiknek aránytalanul rövid vagy hosszú a lábuk, széles a csípőjük, stb., mindenki más, nincs két ugyanolyan ember. Ezeken a dolgokon sem edzéssel, sem táplálkozással nem változtathatsz. Attól amúgy nem kell félj, hogy túlizmosodsz az edzéstől, mert ha olyan keveset eszel, mint ami ehhez az eredményhez szükséges, a szervezetednek nem lesz elegendő alapanyaga az izomépítéshez, ill. azokat a legszükségesebbekre koncentrálja, pl. a szív is egy izom. Aztán ha arra sem elég, onnan is veszítesz szövetet. Annak ellenére, hogy én sem támogatom, amire készülsz, mindenki azt csinál a testével amit akarsz. Ha viszont nem vagy még 2O-21éves, én a helyedben MINDENKÉPP várnék legalább addig, mert sok nő esetben a testük addig még nincs teljesen kifejlődve.
" És igen is a férfiak az ilyen lányokat szeretik."
A nagy büdös lófszt. A férfiak az EGÉSZSÉGES nőket szeretik évmilliók óta. Mert az egészséges nő alkalmas a fajfenntartásra, gyermeknemzésre. Ezek a gebék előbb-utóbb nőgyógyászati problémákkal fogna küzdeni. Tudomásul kell venni, hogy a pasi izmos (tesztoszteron) a nőn pedig van az izmok mellett van itt-itt egy kis zsírpárna (ösztrogén) is.
Itt egy kép rólam!48 kiló vagyok,de csak 166 cm!!
Te 48 kilóval úgy néznél ki,mint egy anorexiás,ne akarj annyi lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!