Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy het alatt kb mennyit kene...

Egy het alatt kb mennyit kene igy fogynom?

Figyelt kérdés

Tisztaban vagyok vele, hogy hetente max egy kilot egeszseges fogyni.

Hogyha minden nap edzek(norbi torna, szobabicikli, abs on fire es uszni is fogok jarni heti ket alkalommal) es ha dietazok(gyumolcs, zoldseg, hus hussal, esetleg teljes kiorlesu kenyer neha) akkor kb mennyit kene fogynom egy het alatt? 158-9cm/55kg

Regebben is "fogyoztam" de nem volt tul sikeres. Fogytam, de aztan nem lattam tul nagy eredmenyt (pedig tobb honapig csinaltam) de mar latom ,hogy mi volt a hibam es ezt javitottam is. Most ot napja kezdtem el nagyon szigoruan ezt az eletmodot, es erdekelne hogy mennyit kene kb(!!!) fogynom. Tudom hogy kenetika meg szemely foggo meg minden, de ha valaki tud valaszt a kerdesemre akkor kerlek segitsen!!:) megkoszonnem

2014. nov. 26. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Kalóriafüggő is... Ha sokat eszel, tuti nem fogysz semmit :)

Úgyhogy ezt így nem lehet megmondani. De miért nem próbálod ki s majd meglátod? Más lehetőséged úgysincs.

2014. nov. 26. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
lehet heti 3 kg-ot is fogyni, de utánna meg is kell tudni tartani az elért súlyt, nehogy visszaszaladjon.
2014. nov. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!