Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tanácsra lenne szükségem!?...

Tanácsra lenne szükségem!? Csak komoly válaszokat kérek.

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,jelenleg 60 kg.Szerintetek milyen diétával vagy ilyesmivel tudnék leadni 5-10 kg.

Próbálkoztam már 2-3 hetes diétával de nem vált be...

Minden héten táncolok min. 1 órát.

Ötödikben még nagyon jó súlyban voltam,atlétika versenyekre jártam meg hasonlok,viszont családi okok miatt nagyon sok "vitamint" és "nyugtatót" szedetek velem és emiatt szedtem fel magamra és azután nem tudtam leadni belőle.Legalábbis ha sikerül is leadni 1-2 kg,nagyon hamar visszaszedem.Tudnátok vlm hatásos diétát mondani??

2014. nov. 26. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :) Szeretném ha küldenél pár linket kedves 10. válaszoló :)
2014. nov. 26. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Komoly választ szeretnél, olyat ami működik, hát megkapod. Fuss... 2 hét alatt leadhatod a 10 kg-t, ha ügyes vagy. A többi hozzászólásra pedig, hogy hosszú távú fogyás, állítsd be x+5/hét osztva4 a köbön... stb inkább nem igazán reagálnék. Legyen rendszeres az étkezésed, reggeli,ebéd,vacsora... Ezen kívül semmi nasi,sütemény ahogy tejtermékek sem. A szabadidődben pedig fuss-sétálj-fuss, lehetőleg biztonságos környezetben, erre figyelj oda, hiszen egy 15 éves lány vagy. Minden nap mérlegelj és ennek fényében ha kell, az ebéd és a vacsi mennyiségén csökkents kicsit. (főtt ételek) Az asztaltól egy picit mindig éhesen állj fel. Megismétlem, kettő hét alatt ledobhatod a felesleget és a közérzeted is sokkal jobb lesz. Nem kell semmi hókusz-pókusz... A c-vitaminon kívül semmire nincs szükséged. Persze mondanám, hogy a normál c-vitamin sem megfelelő (mivel adalék, színezőanyag van benne) és a patikában található tiszta vitaminból kellene kávéskanálnyi, de egyelőre az sem létfontosságú, úgyhogy vedd úgy nem mondtam. A nyugtatót meg nem tudom mire vélni... Tejesen mindegy kitől kapod, ne vedd be, ha bevetted, köpd ki... A testsúly megtartásának egyik alappillére a mozgás és mivel a futás ingyen van, illetve a leghatékonyabb, így a legkézenfekvőbb is egyben. Bármilyen családi probléma is van, az adrenalin segíteni fog átvészelni, ezt hidd el nyugodtan. Folyadék mindig legyen nálad futáskor, egy kis üveg szénsavmentes ásványvíz tökéletes. Szóval semmi bonyolítás... :) Cipő ami nem töri a lábad, fél liter ásványvíz és hajrá... Sok sikert! :)
2014. nov. 26. 17:22
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,már neki is álltam futni és próbálom napi szinten végezni is :) :) A nyugtatót meg pszichológus írta. :/
2014. dec. 6. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Szuper vagy, kitartás! Attól függetlenül, hogy a pszichológus ajánlotta a nyugtatót, még nincs igaza :)
2014. dec. 8. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!