Van itt olyan, aki sokat eszik mégsem hízik? (lent)

Én is ugyanennyi vagyok.
És igazából velem csak az a baj,hogy délelött eszek(de nem édességeket,azokat már vagy 4 hónapja nem ettem,hanem puffasztott búzát,meg teljeskiörlésű kenyeret)szóval ezeket eszem délelött délután pedig semmit ,max vmi gyümölcsöt,és sokszor szomjas vagyok mellette...Nincs valami bajom?14/L

Édesapám ilyen. Minnél többet eszik, nemhogy hízna inkább fogy. Néha elgondolkodom, hogy de jó lett volna ilyen géneket örökölni. :D
Ő 180 cm és 75 kg, pedig még ebédre is mindenből kétszer szed... Jó neki. :)

185 cm vagyok,62 kg
FIÚBA :S:S
nem tudok semmitől se hízni,genetikai hülyeségem van...
Én bármilyen kaját ehetek nem fog rajtam, és még azt se mondhatnám, hogy sokat mozgok.
Reggeli attól függ bármi lehet, tojás, vajas szalámis kifli/kenyér, virsli, aztán meg akkor eszek amikor éhes vagyok ebédre, délután, kora este késő este, akár éjszaka éjfélkor is ha még nem alszom. Nem tudok üres gyomorral elaludni, az édességet se vetem meg.
(nem fogom felsorolni a kajákat mert nem ugyanazt eszem minden nap).
172cm/58KG/22év/F

Én bármikor bármennyit megeszek, de nem tudok felszedni 2 kilót sem :(
167/50

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!