Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már teljesen kivagyok, nem...

Már teljesen kivagyok, nem eszik 14 hónapos fiam? Mit csináljak, mindent próbáltam már, mégsem?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz evő, a kezdetektől, mióta hozzátáplálom.Még szopik, de az már azért kevés neki.Ha jó napja van, akkor eszik szépen, csak az a baj hogy ilyen kevés van, inkább rémálom az etetés, főleg a főétkezés.Leginkább magam készítem az ételeit, meg ugye sokszor azt adom amit magunkban főzök, de valamiért van hogy napokon keresztül elutasítja az ételt.Egész nap elvan egy joghurttal, kis gyümölccsel, vagy rudival.Nem iszik sokat, ez is baj.Teát nem szereti, ha iszik ,akkor vizet.Nem nassoltatom, néha egy rudi.És ami bánt, hogy nem is hízik, két hónapja szinte semmit.El vagyok keseredve, már sírtam is emiatt, hogy ennyire nem eszik.Aggódom a súlya miatt, hogy majd visszaesik.10.5 kiló körül van, de az is csoda hogy ennyi, ilyen étkezés mellett, de ha így folytatja, le fog maradni.El fogom vinni orvoshoz, már rég tervezem, nem tudom mit fog mondani?

Tapasztalat, ötlet esetleg?Vagy pár biztató szó, mert eléggé kivagyok már emiatt:-(

2010. okt. 31. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést az én nevemben írtad? Mert mintha csak rólunk szólna. Pont hasonl´t akartam megfogalmazni, de gondoltam, nem nagyon lehet így neten keresztül ezen segiteni, úgyhogy én kedden viszem a dokihoz, hogy irjon ki valami csodaszert étvágytalanságra. 12,5 hós a lányom és csak 9 kiló. Kb. annyit eszik, amennyit a te fiad, de nálunk a fő étkezés főtt répát, egy icipici husit, borsót foglal magába. A többit kiüti a kezemből. Inni egy deci vizet fogyaszt egy egész álló nap! Bár tejet azért iszik, kb. 240 ml-t négyszer naponta. Mi tejen fogunk felnőni, úgy látom. Négy hónapos kora óta fogzik, mindig erre fogtam ezt az étvágytalanságot, de sajnos igy nem haladunk előbbre, ezért gondoltam, dokihoz kell már fordulni. Sajnos, jó ötlettel nem szolgálhatok, én is ugyanolyan tanácstalan vagyok, mint te. Sőt, a lányom még gyümölcsöt sem eszik. Egyedül a narancsot, és a mandarint fogadta el, de tegnapelőtt kipattogott, úgyhogy nem tudom mi lesz. Bár nem vagyok benne biztos, hogy ettől-e, vagy csak melegkiütésekről van szó. Irtam is ki tegnap ezzel kapcsolatban egy kérdést. Egy szó, mint száz, kitartást kivánok nektek és jobb étvágyat.
2010. okt. 31. 09:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, és viszont kívánok kitartást!Én is elviszem dokihoz és majd mond rá valamit, mert ez így nem állapot.Majd megírom mit mondott!
2010. okt. 31. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!