Eddig minden este begurítottam 3-4 sört vagy esetleg 2-3 deci töményet, volt hogy egyszerre. Igy aztán elég szép potrohom nőtt az elmúlt fél évben. A minap eldöntöttem hogy nem iszom többet. Kicsit hiányzik az ital igy este fele de még nem vészes. Most azt vettem észre mintha már csökkent volna a belem mérete. Szerintetek ez lehetséges? Lehet még kocka hasam?
2010. jan. 29. 19:51
1/8 anonim válasza:
nem tudom,de szerintem nem sokat.Én nem láttam olyat,hogy egy kis pia befolyásolt volna.Sőt,akik isznak,általában vékonyabbak is(azokhoz képest akik fogyókúráznak),mintha az alkoholnak zsírbontó hatása lenne?nem tudom,úgy tűnik
2010. jan. 29. 20:01
2/8 anonim válasza:
ha tényleg nem iszol,és rágyúrsz a dologra,akkor lehet,mert a pia rengeteg kcal-át tartalmaz,így rengeteget lehet tőle hízni.
2010. jan. 29. 20:02
3/8 anonim válasza:
Attól, hogy leteszed a piát, nem fogsz fogyni. Esetleg nem hízol tovább, vagy nem ilyen mértékben. A fogyás sokkal összetettebb dolog, ahhoz kemény diéta és sportolás kell.
2010. jan. 29. 20:04
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem volt egy ismerősöm az is nagy alkesz csak mellé még dohányzott is és nem evett. Konkrétan két doboz cigi volt a reggeli, ebéd, vacsora, csak estére még lecsúszott egy üveg tömény is. Na ő vékony volt. Volt hogy elindult munkába és 4 km alatt elszívott egy doboz cigit. Mondjuk neki nem volt kocka hasa hanem bordás háta az igen mert volt 30 kiló a vasággyal meg a volánbusszal együtt ami szállította.
2010. jan. 29. 20:06
5/8 anonim válasza:
Hát ha annyira hiányzik szerintem egy sör belefér, állítólag még jó hatása is van. De töményet ne igyál iszonyú sok kcal van az égetett szeszben.
Szóval ha nem iszol töményet és nem pótolod mással (mondjuk csoki, süti, chips ilyesmi...) akkor igenis fogyhatsz, bár annyira sokat nem.
Egészségesebb életmód és kevés alkohol ez a trükk.
2010. jan. 29. 20:22
6/8 anonim válasza:
Az alkohol végül zsírként tárolódik a szervezetedben, úgyhogy a válasz egyértelmű igen.
2010. jan. 29. 20:24
7/8 anonim válasza:
igen mert az alkohol emésztésére sok májkapacitás megy el.
2010. jan. 29. 20:38
8/8 anonim válasza:
naná h segíthet. Mivel a sok sör miatt sörhasad lesz, a sör hiányában lemegy. (bár nem tudom, hogy az egész, vagy csak egy része-e)
Az alkohol nagyon hízlal, sok kalória van benne, és még az emésztést is lassítja+vízt von el a szervezetedből. Minden fogyókúra első számú szabálya, hogy ne igyál alkoholt. Sok alkoholista azért olyan sovány, mert inkább piát vesz magának, mint kenyeret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!