Elég 1200 kalória egy napra?
15 éves lány vagyok és zsirt szeretnék égetni + erősödni
Tudom ,hogy 1000 kalória és 1000 alatt lassitja az anyagcserét, de mi van az 1200- al ? Lécci értem ne aggódjatok, kibirom, csak mondjátok, ha esetleg még ennyi is lassitja az anyagcserét ....
Szia!
Szerintem ha zsírt szeretnél égetni, erősödni( -> Gondolom ez alatt azt érted,hogy izmosodni!?) akkor jobban tennéd ha sportolnál.És akkor jöhet a zöldség,gyümi. stb. :)

szerintem elég.
persze csak akkor ha nem két tábla csokiból áll, de mivel fogyózol biztosan nem:)
cal zöldség, gyümi, rostos kaja meg sok-sok víz és elég:)

De ah nincs miből építkezned, akkor mi a fenétől erősödnél? Asemmiből nem tud a tested izmot építeni.,
Egyébként az erősítés és a zsírégeteés nem megy egyszerre éppen ezért.
Éppen ezért előszőr a zsirt kell égetni, okoska
Ha olyan válaszol aki tényleg ért hozzá akkor okés, de elég könyvet olvastam ahoz, hogy tudjam, hogy hiába épitesz izmot háj alá, mert nem látszik és nem ér semmit :-)

én is annyit viszek be kb, de a cél h mindig 1500 alatt maradjak (kivéve a bűnözős napomon:D)
van egy oldal, ami nemcsak megadja h miben hány kcal van, hanem a világ összes (kész és nyers) ételének kcaltartalmát megadja, összegzi egy napra, és így naptárszerűen vezetheted h mikor mennyit ettél (fehérjét és cht is számol). igaz h angol, de szótárral egészen el lehet vele boldogulni :) ja és a 2. fülnél meg beírogathatod h melyik nap mennyit mozogtál és kiírja h hány kcalt égettél. plusz oldalt látod h hogy állsz a napi ásványi anyag bevitellel. [link]
remélem neked is beválik az oldal

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!