Ti hogy kerülitek el a falásrohamot?
Konkrétumokra lennék kíváncsi, nem ilyenre, hogy "egészségesen táplálkozom".
Köszönöm előre is! :)
Nem kerülöm el. Falok, aztán irány a slózi. Kész, probléma megoldva :D
Jó, komolyra fordítva a szót, már nem hánytatom magam, inkább próbálok változatosan enni, és kb. időre, nem vonok meg magamtól semmit.
A főétkezések között tízóraizok és uzsonnázok egy keveset, hogy a vércukrom ne essen le.
Az is fontos, hogy ne egyél olyat, amitől hirtelen felugrik, majd leesik a vércukrod.
Miért lenne falásrohamom? Napi pár órában eszem, majd kellemesen jóllakott vagyok másnap délutánig, kellemesen alacsony vércukorszinttel és inzulin helyett glükagontermelődéssel :)
Persze egészen máshogyan is lehet. Régebben egyszerűen csak mindig ettem, ha éhes voltam és kész. Ha azt akartam, hogy kalóriadeficitem legyen, akkor csökkentettem a szénhidrátot és emeltem a zsírt.
Nem próbáltam magam egy nem nekem való módszerhez tartani s kevesebbet enni, mint amit kívántam.
Talán ezért nem volt.
Az persze előfordul, hogy az ember egy-egy nap többet eszik. Azzal semmi baj nincs. Nem vagyunk gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!