Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nálatok hány nap a holtpont,...

Nálatok hány nap a holtpont, amit ha átléptek, akkor sikeresen tartani tud játok az étkezéseket az új életmódot?

Figyelt kérdés
Tehát hány nap kínszenvedés után szokjátok meg az étrendeteket/ új életmódot?
2014. nov. 19. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Hedonista vagyok, nem vagyok hajlandó szenvedni egy félóráig sem.

Az életmódváltás lényege szerintem az, hogy egészségesebben, fogyáshoz alkalmasabban (ha az a cél) ÉS élvezetesebben étkezzünk. Máshogy hogyan is tudnám tartani?

Lehet, hogy szerencsés vagyok, de nekem eddig bejött.

A ketogén diétánál is mondanak valamiféle kínzó szénhidrátéhséget az elején. Na, nekem olyanom se volt, igaz, előbb nyomtam másfél év viszonylag szénhidrátszegény korszakot.

Ha elhatározom magam, azonnal váltok. Egyik napról a másikra. Nem mondom, alkalmilag történik kilengés, de az elég ritka és nincs szenvedés (max. a kilengés nem esik jól... de az ember rebellis :D).

2014. nov. 19. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Az elsö 2 het nagyon nehez. Igazabol sosem tudod elfelejteni hogy dietan vagy,megszokni meg lehet de mindig ott van a kisertes ha tul kemeny a dieta. Ezert jobb az eletmodvaltas,ahol nem olyan szigoruan de megis valtoztatsz az etkezesen
2014. nov. 19. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem 3 nap ami nagyon húzós
2014. nov. 20. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen, fokozatosan tértem át egészségesebb életmódra.
2014. nov. 20. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Én anno azért híztam meg mert állandóan pizzán, hamburgeren, gyroson, sült szalonnán, szendvicseken, csülkös bablevesen, jó zsíros gulyáson stb. éltem. Amikor elkezdtem az életmódváltást, akkor kínszenvedésnek azt éreztem, hogy nem ehetem ezeket naponta. De miután felfedeztem, hogy egészségesebb ételek is lehetnek finomak, onnantól egyre könnyebb lett. Az első két hét volt nálam belső harcokkal teli. Aztán minél több jó receptet találtam, minél többet főztem egészségesen, onnantól sokkal könnyebb lett.
2014. nov. 20. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
#2: Azért az életmódváltás is tud kemény lenni és egy fogyókúra is megengedő ;) Inkább az a jó benne, hogy az ember olyan megszorításokat vezet csak be, amit fontosnak és tarthatónak tart hosszútávon. Bár szerintem fogyókúrában sem célszerű olyanról letiltani magunkat, aminek a hiányát nehezen bírjuk, de bizonyára van olyan ember, aki nem a "megfelelő" ételeket szereti s ha nem áll saját vágyai útjába, akkor nem tud fogyni.
2014. nov. 20. 10:51
 7/7 anonim válasza:
2 het volt nekem. elso het kicsit docogos, masodik heten mar konnyebben birtam. elhatarozas es elszantsag kerdese. :)
2014. nov. 29. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!