Mit szóltok ehez az ebédhez?
Figyelt kérdés
Pici olajat(kb.1 mokkáskanál)tettem egy edénybe,Pakoltam rá Párolt sárgarépát és karalábét,csemegekukoricát(konzerv volt itthon),Pritaminpaprikát ,59%-os hústartalmú baromfivirslit(2db.-ot),Újra karalábé,kukorica,répa,majd nyakon öntöttem 12%-os tejföllel,és be a sütőbe.
Bele illik egy egészséges táplálkozásba?
2010. jan. 29. 11:51
11/13 A kérdező kommentje:
KÖszi mindenkinek.Mielőtt még egymásnak estek,fogyózom,de nem hagytam el a pékárut,csk nem finomlisztből készültet eszem.Ez a kaja dolog egyszeri dolog volt.A kérdés csak erre vonatkozott.Már megtanultam mit szbad és mit nem.Itt a kombináción volt a hangsúly.A fogyókúrám is eredményes(-8kg).A virslit is tudom hogyan készül(tanultam áruismeret órán,több mint 10 éve),de ezek voltak itthon.Vagy ehettem voln túróstésztát.KÖszi mégegyszer!
2010. jan. 29. 17:13
12/13 anonim 

válasza:

Hmm szerintem ez egyszeri étkezésnek ez tökjó! Nagyon kevés olajat használtál, virsliből elég lehet kettő, zöldségből meg lehet sokat is enni! Köszi az ötletet amúgy! :))
13/13 A kérdező kommentje:
Szivesen kedves utolsó.tleteim vannak,az izkobináció nem mindig jön be.Köszönöm mindenkinek a választ.
2010. febr. 2. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!