Mit szóltok ehez az ebédhez?
Pici olajat(kb.1 mokkáskanál)tettem egy edénybe,Pakoltam rá Párolt sárgarépát és karalábét,csemegekukoricát(konzerv volt itthon),Pritaminpaprikát ,59%-os hústartalmú baromfivirslit(2db.-ot),Újra karalábé,kukorica,répa,majd nyakon öntöttem 12%-os tejföllel,és be a sütőbe.
Bele illik egy egészséges táplálkozásba?

sztem ez kevés.
bár a nap többi étkezéséről nem írtál..
de ha pl.csak ez van egy nap..akkor kevés:O
amúgy egészséges,
Nem csak ezt eszem.Reggelire ettem egy melegszendvicset korpászsömléből pulykasonkával,pici trappistával.
Ezt csak ebédre gondoltam,mert a férjemnek túrós tésztát főzök,azt meg nem akarok enni.Persze lesz valami vacsi is.

nah így már jobb.sztem jól összeválogattad,reggelivel együtt...
mindenféle van az étrendben.ha ezt hosszú távon tartod,az szuper.)
Készlett.Érdekes az íze.Külön-külön szeretem mindegyiket,de együtt nem a legfényesebb.
Na mindegy.Legalább egészséges.

jó, de ha ennyire figyelsz a kajára inkább sovány csirkemellsonkát tégy bele, vagy sertés is lehet, de a virslit hagyd, ((nem részletezem mi van benne) VAGY néha főzz húslevest és tegyél bele egy egész csirkemellett, akkor aztán tiszta főtt húsod van és azt 3 pig variálhatod, zöldséggel , vagy másképp salátákba, és abban nincs tartósítószer meg adalékok stb.
sok sikert

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!