Lehetséges, ha így betartom? (lentebb)
fogyhatsz ettől amit csinálsz de étrendtől függ is h mennyit fogsz
például napi 5 ször keveset sok zöldség és hús meg gyümölcs
ezeket eszed akkor fogyhastz sokkal többet
de 20 kiló?? bocsi megkérdezhetem hány éves vagy mert 20 kiló az baromi sok és számolnod kell vele ha lefogysz h a bőröd biztos megereszkedik
de kb 16 lehetsz előző vagyok és még annyit h fiú vagy lány vagy?
esetleg egy magasságot és jelenlegi testsúlyt tudsz mondani ??

Lassú fogyás legyen a cél,ne az hogy minnél hamarabb lemenjen a felesleg.Felváltva végezz gyors izzasztó,és erősítő edzéseket.Akkor kisseb az sélye,hogy megnyúllik a bőröd.A kilókat az elején felejtsd el,mérd magad centivel,(mell,derék, csípő)jegyzd fel egy füzetbe dátummal,tedd ugyanezt a mérlegeléssel.Kéthetente centizz,és mérecedj.Sokkal látványosabb lesz a változás.
Sok sikert.
oké értem de kb 3 hónap alatt így letudok fogyni??
köszi.:)

Ha egészségesen étkezel és nem drasztikusan megvonod magadtól a fontos tápanyagokat, akkor én egy kicsit többet tippelnék 20 kilóra... olyan 4 és fél hónapot.
Én is diétáztam és sportoltam, 1 hónapig teljesen megváltoztattam az életemet a helyes életmóddal és azóta is tartom, és nem érzek kényszert, lehet, hogy abba se fogod hagyni és élvezni fogod a további sportolást és az édességekhez is ritkábban nyúlsz! :D
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!