Fogyni szeretnék kb 5 kg-ot. Mit tegyek?
Mindenképp mozogj... Azt nem tudod befojásolni hogy hasról vagy combról menjen le az főként alkati dolog... Valamivel biztos lehet kényszeríteni a dolgot, de kétlem hogy egészséges lenne...
Azt azért javaslom hogy úgy fogyj, hogy utána ne legyen jojó effektus... 5 kilót ey hét alatt is le lehet adni röhögve, de azh utána visszajön és hozzaa barátait is :)
Kocogj, és keress egy kalóriatáblázatot... meg a házipatika.com-on van olyna kalkulátor ami kiszámolja hogy kb mennyi energiát fogyaszt a szervezeted egy nap alatt ha nem csinálsz semmi extrát. egyél kb ennyit és kocogj egy fél-háromnegyed órát meg csinálj vagy 50 felülést este alvás előtt. este 6 után ne egyél és igyál sok vizet. Szénsavmentes a jobb. Így pár hét alatt leadsz amennyit akarsz és jó eséllyel tartani is fogod. Én ezzel fogytam annó 25 kilót ( középsuliban dagadt voltam - és nem nem hajtok anorexiára egy kis hasam még van csak az már nem zavar :) ) - és nem is jött vissza.
Nekem 2000 kalória volt felírva, mint alapfogyasztás, 1800 kcal-t ettem naponta. HA elrettent hogy mennyiből kell kijönni, ne aggódj. Ehetsz akármit csak számold. És felfelé kerekíts, mert egyébkét az ember jóindulatú magával. De egy nagy adag műzli, 2-3 deci tejből meg egy nagy marok kukoricapehelyből egy kis kanál kakaóval 300 kcal körül van és jól lehet lakni vele. Spenót, brokkoli szintén nagyon jók fogyózáskor ha szereted... a házipatikán van olyna kalkulátor is amivel a készételeket lehet kiszámolni hogy mennyi bennük a tápérték. NA szóval a lényeg hogy ha ilyesmiket eszel akkor nem lesz megterhelő fogyni, mert energia kevés van benne de jól laksz vele...
És ez nem valami csodamódszer meg neten olvasott valami... ez így ki van próbálva és műkodik... ;) Saját találmány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!