2 kg minusz utan sehonnan nem fogytam semmit, ez normalis?
2 het alatt leadtam 2kgot, mindig merem a csipo, derek, mellbosegemet, illetve a combjaimat, de sehonnan nem ment le meg 1 cm se. Ez normali? Tudom, nem varok nagy csodat 2 kg fogyas utan, de hogy 1cm se sehonnan.
167 cm 66 kg
2 kg azért nem fogyás neharagudj meg, reggel felkelek vagyok 90 kg megyek aludni 94 , reggel megint 90 és ugy hogy semmit nem csinálok
tornázz, járj ki futni no akkor fogyni gofsz de két hét alatt 2 kg az semmi
első héten ha keményen tornázol 8-10 kg adnál le és az is az elején csak a viz ami gyorsan kimegy a szervezetből.
Megkérdezném, hogy mit tettél a 2 kg -os fogyás érdekébe mit tornáztál ?
te nem vagy magadnál 2 kg az nem fogyás, búj el szégyenkezni ilyen hü**eséggel fogyásnak nevezni 2 kg -ot k**va optimista vagy.
Elkezdek tornázni első héten leadom a 8-10 kg -ot de 86kg alá nemtudok meg már nem is akarok lemenni.
Első heti mínusz 10 kilóhoz azért megfelelő test kell... De kérdező, Te se hidd már, hogy ha tényleg lemegy az első héten ennyi, abból 9 kiló izom. Az 1 kiló zsír rendben lehet, ha rendes kalóriadeficit volt, de a zöm víz. Ilyen hirtelen nagy fogyás (nem 8-10, de mondjuk feleennyi egy normál embernél) gyakran előfordul, bár inkább akkor, amikor valaki durván lecsökkenti a szénhidrátbevitelét és elveszti a glikogénkészletét a megkötött vízzel, ami nem kevés. Akinek elég izma van, pláne, ha valamiért extra túltöltött glikogénraktárakkal, az baromi gyorsan tud kilókat veszteni, de ez persze csak víz. Felszedni is ugyanígy megy, szénhidrátra kiéheztetett izmokra edzés és rengeteg szénhidrát.
2 kiló szerintem is túl kevés ahhoz, hogy elvárd a centiben történő változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!