Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Magas vérnyomás a fogyás után?

Magas vérnyomás a fogyás után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Eddig kb 97 kiló voltam,most lementem 74-re.

Most átlag vérnyomásom 140/x sőt sokszor 150 körül is van.

2014. nov. 7. 19:08
 1/4 A kérdező kommentje:

Orvosom gyenge vérnyomáscsökkentőt javasolt és azt mondta szerinte a kardio kevéssége járulhatott hozzá.

Szerintetek ,ha ezentúl csak kardiózok (és néha önsúlyos edzés ) az elég lesz,hogy normális legyen?

2014. nov. 7. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem az orvost kérdezed?
2014. nov. 8. 06:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Kérdeztem,de ő csak a tudásából válaszolva gondolja.

Viszont gondolom nem vagyok egyedül és ilyen témában jártas válasza is lehet segítség.

2014. nov. 8. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nem olyan sok.

Kicsivel több mozgással,vagy kicsivel kevesebb stresszel 140 alá megy nagyon hamar.

Nagymamámnak 200 voltsosem szedett semmit ,és 98 évig élt.

Az orvosok be vannak tanitva ,hogy minél több gyógyszert eladjanak,felirjanak.Nekem 40 éve 150,nemrég én is bedöltem és 1 hónapig szedtem gyógyszert ami levitte ,de mindig rosszul éreztem magam ,nem tudtam rendesen edzeni stb.

Most újra 150 és újra jól vagyok.

Nem hinnám ha az a jó,ha valaki csak 4 vödör kávétól tud felébredni ,vagy egy felállástól ,vagy 200 méter futástól elájul.

60 évvel ezelötti 160-ig mondták ,hogy jó,most már 125 re azt mondják ,hogy kicsit magas.

2015. dec. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!