Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert korog folyton a hasam?

Miert korog folyton a hasam?

Figyelt kérdés

Miota elkezdtem figyelni az etkezesemre folyton korog, egesz nap. 3x eszem, ezek kozott az etkezesek kozott van, hogy joghurtot,gyumolcsot, zoldseget.

Ma is pl ebedeltem 100 gr hust, melle salatat. Mire befejeztem, ereztem, hogy tele vagyok, erre ra kis idore elkezd korogni a hasam. Abszolut nem voltam ehes. Es minden etkezes utan ez van. Van, hogy erzem, hogy ehes vagyok akkor megkordul a gyomrom, de ez nem ehsegerzet.

2014. nov. 4. 17:27
 1/5 Tanácstalan2 ***** válasza:
0%
Kivan tágulva a gyomrod ezért van az éhségérzet..Meg van szokva hogy sokat eszel és hogy nincs határ de ez ki fog alakulni ne félj...! Próbálj rágózni amég nem jön el a következő étkezés nekem ez jött be.. :)
2014. nov. 4. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:

De az a plane, hogy nem vagyok ehes, megis korog.

Mult vasarnap kezdtem el fogyokurazni.

2014. nov. 4. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is tele vagyok, ha megeszem egy tál nyers zöldséget, de nem lepődöm meg, hogy félóra múlva megéhezem, hisz kalóriában nem sok. 10 deka hús is szánalmasan kevés kalóriában. Keveset eszel.

Az éhségérzet fura dolog, nekem is van, hogy nem érzem, aztán a következő étkezésnél nem tudok jóllakni s érezhetően táplálékhiánya van a testemnek...

De az is hihető persze, hogy még nem szokta meg a szervezeted és a gyomrod az új étrendet. Attól még a leírt ebéd elképesztően picike.

2014. nov. 4. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
igyál sokat az segít
2014. nov. 4. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:

100g hús eléggé kevés, egy tálcányi felvágott súlya. A saláta térfogatilag telít, de valódi jóllakáshoz túl kevés benne a kalória.

Egyébként emésztéskor is képes megkordulni a gyomor, de ha ez a normális adagod, akkor inkább éhes a tested.

2014. nov. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!