Megfelelően, megfelelő mennyiséget ettem ma a fogyáshoz?
Figyelt kérdés
R: 2tojásból rántotta, 1 zöldalma
10órai: zöldségek (15cm-es sárgarépa, egy kis paprika,és kígyóubi)
E: 100g sült csirkecomb, 100g cékla, kb. 10db kisebb párolt kelbimbó
V: 1tál (400g) zöldségleves (jó sok zöldséggel,és volt benne egy kevés főtthús is)
Sok?:/ 165/51 14/L
2014. nov. 3. 20:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem még többet is ehetnél..másrészt meg súlyod alapján fogyásra sincs szükséged, 14 évesen, ha nincs rajtad egészségedet veszélyeztető túlsúly nem is érdemes fogyózni:)
2/4 anonim válasza:
Nekem is kevésnek tűnik, így megsaccolva koplalás szintű kalória...
3/4 anonim válasza:
Keveset ettél, de jó élelmiszereket, de hova is szeretnél 14 évesen 50 kilóval fogyni?
4/4 anonim válasza:
Ez tényleg kevés, nincs is hová fogynod! Ha továbbra is túlsúlyosnak érzed magad és ennyire a súlyod foglalkoztat, nem ártana beszélned az iskolapszichológussal, hogy rendbe jöjjön az énképed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!