Mit tegyek? Széles a csipőm :S
Figyelt kérdés
Nekem az a "nagy" problémám, hogy iszonyatosan széles a csípőm :S Nem vagyok kövér, combom is pont jó, meg minden más, csak a csípőm nagyon széles. Szerintem anyukámtól "örököltem" ezt a dolgot, mert neki is nagyon széles.De engem nagyon zavar.Milyen torna gyakorlatokat csináljak, hogy ne legyen ilyen széles?Vagy mit tehetnék ellene? Most elkezdtem a Rubint Rékára tornázni.. Már régebben is csináltam, akkor hosszabb ideig, de nem nagyon láttam változást...2010. jan. 26. 20:28
1/12 anonim 

válasza:

Hasonló alkatú ismerős kislány táncolni járt. Gyönyörűen eltűnt a feleslege, persze, több év kitartó edzés után!
2/12 anonim 

válasza:

Ha a csípő széles, tehát a medence nagy és a csípőcsont széles, azzal ugye semmit nem lehet csinálni.
Ha meg kövér vagy akkor diétázni kell.
3/12 anonim 

válasza:

Azért én kíváncsi lennék a méreteidre: mell, derék, csípő. Lehet, hogy csak te érzed soknak. Egyébként ha a csontozatod ilyen, azzal nem lehet mit kezdeni, megfelelő öltözködéssel lehet kompenzálni. Nézd meg a Szeretem a testem c. műsor adásait!!!
4/12 anonim válasza:
Szia! : )
Nekem is széles csípőm van, de szélesebb a vállam. (Ne szumóbirkózónak képzelj azért!:D ) Mivel a csípőd széles, akkor a csípőcsontod nagy, azzal meg nem sok mindent tudsz csinálni. Szerintem, azt kéne csinálnod, hogy kicsit erősíted a vállad amivel szélesebb lesz így optikailag nem fog zavarni. (Egyébként ha ez vigasztal, a pasiknak bejön ilyen ősi ösztön, hogy termékenyebbnek látnak... )
Remélem segítettem
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
És igen lehet a csontozatom is olyan, de azért érzem hogy van oldalt egy kis felesleg. És az ha eltűnne.. Jó is lenne szerintem!
2010. jan. 26. 21:01
6/12 anonim 

válasza:

Hány kiló vagy és milyen magas? Rögtön kiderül kövér vagy-e :D
7/12 A kérdező kommentje:
164cm
63kg.
2010. jan. 27. 13:19
8/12 anonim 

válasza:

komolyan irigyellek. hat ha csak enyi a bajod akkor hagyad mar ne turazd magad...en 162 cm vagyok es 43 kg s kivagyok akadva h mekkora vagyok....szerencsere lasan kezdek kigyogyulni ebbol a hulyesegbol de vigyazz h ne juss az en sorsomra. lasan enis kezdek rajonni h senki nem azdert fog szeretni mert most epp 43 kg vagyok de lehet majd 55 leszek...teged is ha szeret valaki akkor ilyen csipovel es talan 10cm vel kisebb csipovel is szeretni fog...
9/12 anonim válasza:
Irigyellek! Bárcsak nekem lenne szélesebb csípőm, nincs is annál nőiesebb, fogalmam sincs, miért akarja mindenki eltüntetni!!
10/12 anonim válasza:
Nagyon sokan írjátok, hogy de nőies a széles csípő.Nekem is az van, és ki nem állhatom. Felül zéró mell, lent széles csípő és nagy fenék.... Lehet, hogy nőies, de hogy nem hordhatok rövidnadrágot és pólókat.... Úgy kölcsönadnám a testemet azoknak, akik azt mondják, hogy jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!