A csipőm nagyon széles. Milyen gyakorlattal tudnék karcsúsítani rajta?
Szia dettó nekem is a csípőm ami kicsit zsírosabb a kelleténél, de nem csak oldalt, hanem a vele egy magasságban körbe a hátamnál is. Erre konkrét mozdulatsor az oldal fekvésben lábemelés szerintem ami hatásos, és ha csinálom szorgalmasan, akkor szépen leegyenesedik. Talán ez a hátnak is jó, hisza gerinced melletti izmot is erősíti, ami megelőző lehet hátfájásra. Anyi plussz még hogy vannak maszírozó olajok, pl. fahéj a jól bevált, abból testápolóba pár cseppet!!! rakva finom csipkedéssel maszírozhatod még a csípőd körül, amit lehet ülve is tv nézés közben akár. Utána meg egy fóliát vagy steccs nacit (amit nem sajnálsz ha olajos lesz)vagy mindkettőt felveszel és a hatás nem marad el.
De az igaz, hogy ha csak itt van egy kis felesleg, akkor étrend beli változások is szükségesek, mondjuk a szénhidrátok csökkentett bevitele, vagy akár mellőzése egy időre, mert hát akkor úgyis ott fog jelentkezni a zsírfelhasználás, és ezáltal a vékonyodás. De ha széles alapjában a csontod, akkor még az öltözködéssel lehet korrigálni, A vonalú ruhák, vagy rövidebb toppok, nem ami hosszan rádfeszül. Remélem kb. érthető voltam, ha nem , nyugodtan írj, szívesen válaszolok.
Ha nyaki meg gerinc problémát van,akkor hogyjutott eszedbe felüléseket csinálni?Az tönkrevágja a gerincet,de nem kicsit.
Killer callanetics,pilates gyakorlatok.Olyan szép feszes izmos lesz a hasad,hogy csak na.A csípőd meg...Réka.
2009es dvd.Első húszperc az csípő,popsi.Nagyon jó.:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!