Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Három kilót hogyan adjak le?

Három kilót hogyan adjak le?

Figyelt kérdés

Teljesen a nulláról kezdek, nincs semmi tapasztalatom, hogy mennyi idő, miből mennyit egyek, mit hanyagoljak, ezért kérem a segítségeteket.

165 centi 50 kiló vagyok, szeretnék 46-47 lenni.

A kétnaponta végrehajtott tornagyakorlataim már megvannak. Az étkezéssel van a bajom. Mit egyek, mit ne egyek? és ugyanígy az ivással. Mit igyak/Mit ne igyak?

Eddig így állt egy napi étkezésem:

-reggeli: kakaó+péksütemény, vagy túrós bukta, vagy ilyenek.

-ebéd: rántott hús, krumplipüré, vagy főzelék fasírttal.

-vacsora: egy túrórudi, kakaó, szendvics(kifli bele szalámi).

Oké, a szénhidrátot csökkenthetném,r eggelire elhagyhatnám a péksütit, de mit egyek?

Csináltam múltkor két tojásból tükörtojást, de olyan éhes maradtam utána, mint a nyű, sőt. Ráadául kiszámoltam ilyen kalóriaszámlálóba, hogy ha három tojást megeszek, akkor az már majdnem felér pl. egy brióssal.

Most akkor hogyis van ez?

Undorodom magamtól, ezért sürgősen le akarok fogyni.

2014. nov. 3. 09:45
 1/2 anonim válasza:

3 kg-t egy óra alatt le lehet adni.

Hagyd el a szemét kaját, semmi máson nem kell változtatni.

2014. nov. 3. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Reggelire zabpehely, főtt tojás. A hús ne rántott legyen, a kifli meg teljes kiorlesu. Turorudi helyett sovány túró natúr joghurttal kikeverve, meggy mehet bele.
2014. nov. 3. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!