Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 7 kg minusz mennyire latszik...

7 kg minusz mennyire latszik meg valakin?

Figyelt kérdés
168 cm vagyok, es 67 kg. Elkezdtem fogyokurazni, es szeretnek 7kgot fogyni. Fog ez latszani a testemen?
2014. okt. 30. 22:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
neked inkább +7 kiló izom kéne...
2014. okt. 30. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
7 kiló nagyon meg fog látszani :) mégis csak nem 67, csak 60!
2014. okt. 30. 22:08
 3/19 anonim ***** válasza:
Ciklikus Ketogén diétázz azzal fog sikerülni 100%, ha csak nincs valami hormonális vagy egyéb betegséged ami kihat a testsulyodra. Csinálj minden nap aerob edzést pluszba.
2014. okt. 30. 22:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Fog.
2014. okt. 30. 22:52
 5/19 anonim ***** válasza:

A ketogén diétának mi értelme van, azon kívül, hogy baromi drága, és a végén ketoacidózist kapsz és jó esetben csak a veséd áll le, rossz esetben a szived?

Orvos vagyok én már csak tudom...

2014. okt. 30. 23:30
 6/19 anonim ***** válasza:

Ha orvos lennel, akkor nem mondanal ekkora baromsagokat.

Nyilvan azert alkalmazzak a ketogen dietat epilepszias kisgyerekeknel, mert eletveszelyes az egesz...

2014. okt. 31. 07:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Magadon nemigazán fogod látni, csak a ruháidon érezni, mivel naponta látod magad. Én 168cm-hez 62-ről 55-re fogytam, tükörben minimálisan látom csak, inkább a combomon látom, mivel nem érnek össze.
2014. okt. 31. 07:47
 8/19 anonim ***** válasza:

"Nyilvan azert alkalmazzak a ketogen dietat epilepszias kisgyerekeknel, mert eletveszelyes az egesz..."

nem igaz... csak azoknál akik súlyos epilepsziások, és rezisztensek mindenre

és egyébként pont a ketontestek savasítása csökkenti (elméletben, mert egyáltalán nem jósolható, hogy mikor és mennyire eredményes ez egy betegnél) a görcsöket.

az acidózis pedig még mindig nem betegség hanem tünet

2014. okt. 31. 09:21
 9/19 anonim ***** válasza:

Nagyon meg fog látszani. Hogy te mennyire látod a változást az függ attól is, hogy mennyire egészséges az énképed. Sokan nem is látnak semmi változást hiába kell kisebb ruha, akkor is ugyanazt a duci alakot látják.

De a környezetednek biztos, hogy fel fog tűnni.

2014. okt. 31. 10:55
 10/19 anonim ***** válasza:

Orvos vagyok én már csak tudom mondatosan jót röhegtem:D

Azt se tudod miről beszélsz. Menj tanulj tovább vagy okoskodj máshol. www.mass-shop.hu/versenyzok_illes_norbert_metamorfozis1.php

Én ezt csináltam, használt.

Amugy orvos barátunknak még ez: Orvosok is, laikusok is össze szokták keverni a ketózist a ketoacidózissal. Előbbi egy evolúciósan kialakult normál működési mód éhezés vagy minimális szénhidrátbevitel esetén, utóbbi, a ketoacidózis egy életveszélyes állapot, amely 1-es típusú cukorbetegeknél szokott előállni az inzulin teljes hiánya miatt. Ezért az acetonos lehelet vagy a vizeletben található ketontestek nem feltétlen vészjelek.

2014. okt. 31. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!