7 kg minusz mennyire latszik meg valakin?
A ketogén diétának mi értelme van, azon kívül, hogy baromi drága, és a végén ketoacidózist kapsz és jó esetben csak a veséd áll le, rossz esetben a szived?
Orvos vagyok én már csak tudom...
Ha orvos lennel, akkor nem mondanal ekkora baromsagokat.
Nyilvan azert alkalmazzak a ketogen dietat epilepszias kisgyerekeknel, mert eletveszelyes az egesz...
"Nyilvan azert alkalmazzak a ketogen dietat epilepszias kisgyerekeknel, mert eletveszelyes az egesz..."
nem igaz... csak azoknál akik súlyos epilepsziások, és rezisztensek mindenre
és egyébként pont a ketontestek savasítása csökkenti (elméletben, mert egyáltalán nem jósolható, hogy mikor és mennyire eredményes ez egy betegnél) a görcsöket.
az acidózis pedig még mindig nem betegség hanem tünet
Nagyon meg fog látszani. Hogy te mennyire látod a változást az függ attól is, hogy mennyire egészséges az énképed. Sokan nem is látnak semmi változást hiába kell kisebb ruha, akkor is ugyanazt a duci alakot látják.
De a környezetednek biztos, hogy fel fog tűnni.
Orvos vagyok én már csak tudom mondatosan jót röhegtem:D
Azt se tudod miről beszélsz. Menj tanulj tovább vagy okoskodj máshol. www.mass-shop.hu/versenyzok_illes_norbert_metamorfozis1.php
Én ezt csináltam, használt.
Amugy orvos barátunknak még ez: Orvosok is, laikusok is össze szokták keverni a ketózist a ketoacidózissal. Előbbi egy evolúciósan kialakult normál működési mód éhezés vagy minimális szénhidrátbevitel esetén, utóbbi, a ketoacidózis egy életveszélyes állapot, amely 1-es típusú cukorbetegeknél szokott előállni az inzulin teljes hiánya miatt. Ezért az acetonos lehelet vagy a vizeletben található ketontestek nem feltétlen vészjelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!