Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most kezdtem a fogyim (milyen...

Most kezdtem a fogyim (milyen volt ez a napi étrendem (lenn tovább)?

Figyelt kérdés

kb 5kg-t szeretnék fogyni,

mozgás: heti 3X 1óra intenzív séta(várnak felfele)

még néha jó kis egész déleőttös kirándulások

szóval a lényeg a kaja:

7kor keltem(akkor ettem egy kis tál húslevest, sök sárgarépával és karalábéval

majd: egy vékony szelet sajtos csirkemell kevés rízzsel)

ez tartott 7-fél4ig

fél 4: ismét sajtos csirkemell rízzsel, párolt répával

egy fkete kv tejjel, cukorral:S

vacsi: sült paprikás tojás(két zöldpaprika, 2 tojás, egy fej hagyma)

tudom kimaradt, majd holnap.../és kb ez mennyi kcal lehetett?de csak KBRA nyugi:)

amúgy 19éves lány vagyok 157cm és 54kg

2010. jan. 25. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

úgy rossz ahogy van, hol a nyers zöldség és gyümölcs ami az egészséges életmód alapja

többször kell enni keveset és minőségi ételeket

2010. jan. 25. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem reggel ne levest egyél, kell egy kis szénhidrát, és energia is. Inkább egy korpás zsömlét, csirkemell sonkával, uborkával, és vagy facsart gyümölcslé, vagy egy pohár natur joghurt. Egyél délben levest sok zöldséggel, husival. Délután gyümölcs, joghurt, vacsora lehet egy kis husi rizzsel, zöldséggel.

Igyál elég folyadékot, ásványvizet, zöld teát. Legalábbis én így csinálom. kb. 5-6 kg-ot szeretnék leadni én is.

2010. jan. 25. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
utolso valaszado. latom te is iszod a zold teat. enis ittamminden este kb 4 honapig melette nagyon keveset ettem. szepen leis fogytam. de most alhataroztam h nem iszom tobbet s mar vagy 3 napja nem kakiltam..neked a tea nelkul is megy? nalam valyon mi lehet a baj??:( szoszerint fajnak a beleim emiatt s enni sem tudok mert olyan mintha egy nagy szikla lenne bent. ez valyon miert van? azt olvastam h a hashajto hatasa miatt tonkreteheti a beleket. valyon nalam is ez tortent?
2010. jan. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!