Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Porcleválás jelei? Műtét után...

Porcleválás jelei? Műtét után sport? Stabil marad a térd továbbra is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 12:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Még van idő a műtétig! Addig kocoghatok(lazán?
2010. jan. 26. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
a műtétig ne terheld a térded. utána van kb 2 hét gyógyulási idő majd elkezdheted kezdetben úszással terhelni. 1 hónap elteltével már újra rendesen edzhetsz és jöhetnek a versenyek. ne félj minden rendben lesz utána.
2010. jan. 28. 16:04
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. jan. 28. 17:59
 4/8 anonim válasza:
Ma már olyan műszerekkel dolgoznak, hogy gyorsan túl leszel rajta. Artoszkópiás lesz gondolom, így hamar fogsz felépülni és kb. 3 hónap múlva már a régi a lábad. Nekem annó (2003-ban) műtöttek porcleválással. Előtte sprinter futó voltam az iskolában, utána is szerettem sportolni. Sajnos a műtét során derült ki, hogy szilánkosra tört jónéhány porc, ezért vágni kellet (kb. 8 cm) a térdemet. A lábadozás majd 2 hónapig tartott (mankózás, bénázás stb.), amit senkinek nem kívánok és sajnos most sem a régi. Előre jelzem a havat, esőt, szelet, teliholdat stb. és néhányszor kifordult a lépcsőn, itthon a térdem, hiába volt a műtét. Tehát már nem a régi és sose lesz az!!! De ezt nem elijesztés képpen írtam, csak hát megesik az ilyen is. Neked biztosan sikerülni fog, ha jó az orvosod és tényleg nincs más komoly. Sok sikert és kitartás a felépülésben!
2010. jan. 28. 21:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazábol ez már a második mütétem volt egy porc kopásom... Igen ez az időjárás ismerős
2010. jan. 28. 22:16
 6/8 anonim válasza:
hello olyan kérdésem lenne h mik a porclevállás tünetei?
2010. márc. 28. 18:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Magamból ki indulva, bevizesedett térd és szúró fájdalom. Engem 1hónapja mütötek vele/meg még pár dologgal... :S
2010. márc. 28. 20:01
 8/8 anonim válasza:
Ha a térd vizesedik, akkor a szalagok is gyuladásban lehetnek!
2010. aug. 22. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!