Annyira szorongok, hogy ki mit szól hozzá, hogy mit eszem, hogy nem bírok enni? Mi ilyenkor a teendő?
Szóval kövér vagyok, és ugye akkor leülünk enni egy ilyen 50kg-os gyönyörű lánnyal meg kigyúrt pasikkal, ők eszik a kakaós csigát(de komolyan) tejjel én meg előveszem a főtt tojást,uborkát és pár db abonett kenyeret és egyszerűen bámulnak rám, hogy te jó Isten ez a dagadék ezt eszi
De nem mondják ki, de lehet látni, meg összenéznek
Először is, biztos nem azért bámulnak, mert kövér vagy. Inkább tényleg az egészséges táplálkozás lehet nekik szokatlan.
Az előttem lévő válaszoló nagyon bunkó, ne higyj neki. Inkább tarts ki és folytasd a diétát ;) Persze, a mozgás is fontos, de én nem ítélkezek. Évekig küzdöttem a túlsúllyal, úgy hogy csak egészséges dolgokat ettem(a kalória se volt sok) és emellett mozogtam. Hát komolyan bőgni tudtam volna, főleg amikor láttam, hogy az osztálytársaim táblaszám tolják magukba a csokit meg minden nap egy zacsi chips és amellett a cukros löttyök. De én addig is azzal vígasztaltam magam, hogy ez az életmód nem maradhat büntetlen, mert most még lehet, hogy a gyors anyagcseréjüknek hála nem híznak, de később több, mint valószínű, hogy ez nem így lesz. Plusz én legalább egészségesen kajáltam. És mint kiderült, nekem alulműködik a pajzsmirigyem és a szénhidrátokat se tudja normálisan lebontani a szervezetem. És nem, ez nem kifogás, mert én igenis egészségesen éltem. De amióta szedek gyógyszert a pajzsmirigyemre és elhagytam minden szénhidrátot, azóta sikerült leadnom több, mint 20 kilót, és végre elégedett vagyok. Szóval, hajrá neked is :) Ne érdekeljen mit gondolnak mások.
Emelkedj felül rajta és folytasd! Teljesen megértem a helyzeted, 20 kiló plusszal én sem mertem enni, mert folyton attól paráztam, hogyha "rendes" kaját eszem, akkor minden vigyorog magában, hogy "na, ezért dagadék", ha meg fogyókúrásat, akkor azon... Hidd el, ha nem eszel semmit, akkor azért fognak megnézni, szóval ne törődj velük :-)
Engem most azért néznek, mert kb. kétóránként veszem elő a műanyagdobozt a párolt hússal és a zöldséggel :-D Volt már, hogy beszólt valaki, hogy hogy bírom megenni azt az izét, más azért, hogy mennyire kevés az a kaja, a harmadik meg hogy milyen sokat eszem :D Az emberek mindig más dolgával foglalkoznak, de neked nem kell velük törődni.
Juj, igazán köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Én mozgok is természetesen minden nap.
Én betartom, engem nagyon nem zavar, hogy az orrom előtt esznek, eszembe se jut, hogy bezzeg én nem ehetek vagy ilyesmi, hozzászoktam már ezekhez az ételekhez.
Csak most úgy adódott, hogy 1 hétig más közegben leszek, más emberek más felfogás.
Sajnos én azt vettem észre, hogy az emberek megszólják aki más, mint ő, máshogy viselkedik, táplálkozik. Ki nem mondja senki, de egymásra néznek, kuncognak, és döbbenten néznek, kínálgatnak stb. Pl tegnap csináltam 2 főtt tojást és csalamádét ettem vacsorára, a többiek azt hitték, hogy nincs pénzem már kenyérre/zsömlére vagy elfelejtettem venni és nincs nyitva bolt. Jöttek oda, hogy adjanak, én meg mondtam, hogy köszönöm nem kérek és olyan furán néztek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!