Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem sikerült lefogyni?

Miért nem sikerült lefogyni?

Figyelt kérdés
Két és fél hónapon keresztül minden áldott nap tornáztam,intenzív negyven perces Rubint-féle ugrálás,nem ettem kenyeret,lisztet,cukros dolgokat,és négy ismétlem négy kilót adtam le,amiből három vissza is jött.Hol rontottam el...
2010. jan. 24. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem izmot szedtél magadra, tehát nem biztos, hogy sikertelen volt a diétád. A másik pedig az, hogy nem mindegy, hogy mennyi kalóriát viszel be, mert attól, hogy nem ettél édeset meg liszteset, még ehettél túl kevés alkalommal naponta sokat vagy este sokat. Így volt vagy nem? Illetve hány kiló vagy? Ha nincs rajtad sok súlyfelesleg, akkor ilyen lassan megy a fogyás. Én azt gondolom, hogy izmodostál, nem zsírt híztál vissza.
2010. jan. 24. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
és a centikkel mi a helyzet? Mert lehet hogy formásodtál, és ugye az izom nehezebb mint a zsír
2010. jan. 24. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
De a Rubint R. féle ugrálástól nem hiszem, hogy annyit izmosodna. Attól tényleg inkább fogyni kellene. Esetleg nem működik jól a pajzsmirigyed. Akkor nehezen tudsz fogyni. Vizsgáltasd ki magad. Nem nagy dolog, csak egy vérvétel.
2010. jan. 25. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát 64-ről ment le 60-ra.Csinálnám én tovább a tornát,szeretek mozogni,csakhát így,hogy két és fél hónap után nem látom semmi eredményét.....meg egy idő után unalmas is minden nap ugyanazt csinálni.Alapból izmos vagyok,kicsinek úsztam.Kalória baromi kevés volt,jóformán 2-3 szelet puffasztott búza,gyümölcsök,levesek ilyesmi.Tudom,hogy nem éppen a legszuperebb táplálkozás volt,de minél előbb eredményt akartam látni...
2010. jan. 25. 15:30
 5/5 anonim válasza:
nekem is pajzsmirigyes problemam van,ha lefogyok visszajon se perc alatt...de...en is elkezdtem rubint rekazni es a rubont reka koztudottan karcsusito program es egeti a zsirt...a zsir eg es az izom no...izmosodsz es emiatt tunik ugy hogy hiztal...de cm-ben eszre kellenne vedd magadon a valtozast...egyik baratnom nap mint nap rubint rekazik ugyan neki sem ment le a kg-bol csak vagy 1-2 kg 2 honap alatt viszont eltunk a narancsbore ,feszesedett a bore es izmosodott...es karcsusodot,s olyan nadrag jon mar ra amiet enmtudott felvenni mar vagy 2 eve...szoval a torna a rubint reka karcsusit,egeti a zsirt es add egy szep tartast!hajra ;) en is jovohettol neki kezdek nap mint nap mozogni...este nem enni,abbahagyni az edesseget lisztes dolgokat...sok gyumolcs es zoldseg...lassan de biztosan sikerulni fog!;)
2010. febr. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!