A szüleim szerint még hiznom kéne, de már igy is érzem magamon a zsirréteget. Tényleg folytassam?
13 éves lány vagyok, 160cm, és múltkor 40 kiló voltam.
A szüleim hizásra vettek rá, most már 44 vagyok.
Még a normális tartományban vagyok, de már érzem a hájat magamon.
Már hatalmas a hasam, akkora, mint a 65 kilós osztálytársamé.
A bmi szerint pont normális vagyok.
Akkor miért lettem ennyire kövér?
Az osztálytársaimtól megkérdeztem a súlyomat, szerintük 53 körül lehetek.
Miért ekkora a hasam?
Lehet, hogy már kövérnek számítok?
NEM AZ!
Tudtam, hogy valaki belefog kötni.
Pedig igaz.
Hát, aki nem hiszi el, az ne irjon.
...amúgy is miért pont ezzel a kérdéssel kamuznék?
Ez jobb lenne...: Van 1 ferrarim. Mennyi rá a biztositás?
vagy... Nyertem 24 milliót. Mire költsem el?
Szia!
Én csak a saját példám alapján tudok véleményt mondani.
Én 13 évesen sokkal vékonyabb, nőiesebb voltam, és a mellem is nagyobb volt. No meg legalább 10 centivel magasabb is.
De persze mindenki más, ezt nagyban a genetika (is)meghatározza.
Még csak 13 éves vagy, és elvileg 21 éves korodig még fejlődhetsz, tehát semmi sincs veszve:)
De azt tudnod kell, hogy nem vagy valami szerencsés, így alkatilag...
Nem szeretnélek megbántani, de én elöször azt hittem, hogy egy fiú van a képet... aztán amikor írtad, hogy lány vagy, igen csak elgondolkodtam...
De semmi kép se keseredj el, még fejlődni fogsz!
Tehát, nyugi:)
1 biztos, nagyon nem jól, étkezel!
Ha így folytatod, akkor elfogsz hízni!
Ne foglalkozz azzal, hogy mit mutat a mérleg! Mivel elég allatomos egy találmány, csak azt mutatja meg, hogy hány kilót nyomsz, de azt nem, hogy mennyi zsír van rajtad, és mennyi izom.
A háj jóval könnyebb mint az izom, tehát azért tünik normálisnak a BMI, és azért vagy csak 44 kg.
Nem te tehetsz arról, hogy nagyon egészségtelenül étkezel, de azért amennyira tudsz, légyszi próbálj rajta változtatni!
PL, cola kizárva, azt felejtsd el!
A gabonapehely sem a legjobb választás, de reggelire nyugodtan ehetsz:)
De csak reggelire.
A nagy adagokat is elfelejtheted, egyél sokszor keveset.
Reggelire ne egyél főt kaját!
Uzsonna, tizórai: gyümölcs, zöldség
Ebéd: bármilyen főt kaja
vacsora: bármi, ami könnyű, és nem zsiros, cukros stb.
Természetesen belefér, egy csoki is naponta, vagy egy fánk:)
De akár több is:)
Mindenképp sportolj! Teljesen mindegy, hogy mit. Szerintem neked bármi jó lenne:)
Akár alakformáló, akár kardio.
A szénsavas üdditők pufassztanak, tehát kerüld azokat is!
Szerintem ideje lenne SÜRGŐSEN VÁLTOZTATNOD, méghozzá nem (fogyo)kura szerüen, hanem úgy, amit örökéletedre be tudsz tartani.
Feltéve, ha nem szeretnél már 15 évesen túlsulyos lenni!
Szerintem nagy a hasad, már bocsi. De erről NEM TE TEHETSZ, hanem a szüleid, akik ilyen kajákkal tömnek.
Nem konkrétan az ételekkel van a baj, nyugodtan ehetsz BÁRMIT csak nem mindegy, hogy mikor, miből mennyit:)
Természetesen senki sem tökéletes, és én sem vagyok az, csak elmondtam a véleményemet:)
20L
Hálásan köszönöm a hosszú választ, megpróbálom betartani, bár, az osztálytársamnak a súlya 12 kilóval több, és mégis norrmális a hasa, pár gyerek van, aki kövérebb nálam, de, nekik mégis alkathpz illő hasuk van.
...soha nem gondoltam, de azt kivánom, legyen nagy, és inkább kifelé gömbölydő hasam, mert az jobban illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!