Nem eszek zöldségeket, mert nagyon drága. Valaki valami megoldás? Eddig zöldségkeveréket vettem, mert viszonylag olcsó, de már nagyon unom.
basszus nem zöldségeken kell élni hanem valami értelmes szénhidráton meg húsokon...
amúgy fagyasztott cuccokat szoktam venni
100g 40-50ft...
#11: Ezzel nem mindenki ért egyet. Én húst nem akarok enni, max. évi párszor, de az nem lesz olcsó fajta, az értelmes szénhidrát pedig nekem pont a zöldség. De az tény, hogy én sem zöldséggel lakom jól... De aki azt szeretné, csak nyugodtan. Mennyiség kérdése, illetve emberfüggő is.
Van, aki gyümölccsel szeret jóllakni, esetleg plusz olajos maggal, az is járható út. Sokfélék vagyunk.
Megértelek kérdező, hasonló helyzetben vagyok. Az betondzsungel őslakosain meg ne húzd fel magad :) Nem tudják milyen az élet a dzsungelen kívül.
1-2 havonta megyek 30 km távolságra csak zöldséget, zabot, zablisztet, ilyesmit venni. Tényleg olcsóbb, ha így veszem, aztán összeállítom otthon a saját zöldségkeverékeimet. Több adag kijön kevesebbért, mintha megvenném a készt.
A zöldségeket összedarabolva, porciózva lefagyasztom, még a gyümölcsöt is kicsi papírpoharakba osztva.
A zabpelyhet hűtőben tartom, nem érdemes hónapokra beszerezni, ha nincs hideg kamrád, spájzod, mert csak megkukacosodik.
Igazából csak a fagyasztás meg a befőzés marad, ha az ember olyan helyen él, ahol se piac, se szupermarket, se semmi. Be kell tárazni, mint egy hörcsög :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!