Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem eszek zöldségeket, mert...

Nem eszek zöldségeket, mert nagyon drága. Valaki valami megoldás? Eddig zöldségkeveréket vettem, mert viszonylag olcsó, de már nagyon unom.

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 19:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%

basszus nem zöldségeken kell élni hanem valami értelmes szénhidráton meg húsokon...

amúgy fagyasztott cuccokat szoktam venni

100g 40-50ft...

2014. okt. 17. 20:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Van kertünk, egész évben műveltük, permeteztük, stb, de a csigák mindent megettek. Gondolom tudjátok milyen pusztítást csináltak. Semmi nem maradt.
2014. okt. 17. 20:17
 13/26 A kérdező kommentje:
Akik segítő szándékkal írtak, nekik nagyon köszönöm! :)
2014. okt. 17. 20:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak úgy tudod megoldani, ha autóval bemész abba a városba ahol vannak ezek a nagyobb boltok és jól bevásárolsz zöldségből, azt én is észrevettem, hogy faluban sokszor csak egy zöldséges van és az is nagyon drága.
2014. okt. 17. 20:34
 15/26 anonim ***** válasza:
Két legyet egy csapásra.
2014. okt. 17. 20:37
 16/26 anonim ***** válasza:
Pl: a paradicsom elég drága 450-500 ft/kg. De az alma 200-250, vidéken 100-150 ft/kg. Ott a krumpli, és igen nem zöldségekkel kell jóllakni. Az csak olyan köztes étkezés legyen vagy köret, akár uzsi stb. :D Saláták, és otthon megtermelt zöldségek. És a csigák ellen valami. :D A paprika sem olyan drága. Ellenben a banán az, de néha belefér én minden héten eszek banánt emrt szeretem.
2014. okt. 17. 21:03
 17/26 anonim ***** válasza:

#11: Ezzel nem mindenki ért egyet. Én húst nem akarok enni, max. évi párszor, de az nem lesz olcsó fajta, az értelmes szénhidrát pedig nekem pont a zöldség. De az tény, hogy én sem zöldséggel lakom jól... De aki azt szeretné, csak nyugodtan. Mennyiség kérdése, illetve emberfüggő is.

Van, aki gyümölccsel szeret jóllakni, esetleg plusz olajos maggal, az is járható út. Sokfélék vagyunk.

2014. okt. 17. 21:33
 18/26 anonim ***** válasza:
Még a cékla is most olcsó.
2014. okt. 17. 23:24
 19/26 anonim válasza:
A megoldás a zöldségtabletta, meely sűrítve tartalmazza a zöldségek hasznos anyagainak javát. Természetes zöldségekből kivonva [link]
2014. okt. 18. 00:34
 20/26 anonim ***** válasza:

Megértelek kérdező, hasonló helyzetben vagyok. Az betondzsungel őslakosain meg ne húzd fel magad :) Nem tudják milyen az élet a dzsungelen kívül.

1-2 havonta megyek 30 km távolságra csak zöldséget, zabot, zablisztet, ilyesmit venni. Tényleg olcsóbb, ha így veszem, aztán összeállítom otthon a saját zöldségkeverékeimet. Több adag kijön kevesebbért, mintha megvenném a készt.

A zöldségeket összedarabolva, porciózva lefagyasztom, még a gyümölcsöt is kicsi papírpoharakba osztva.

A zabpelyhet hűtőben tartom, nem érdemes hónapokra beszerezni, ha nincs hideg kamrád, spájzod, mert csak megkukacosodik.

Igazából csak a fagyasztás meg a befőzés marad, ha az ember olyan helyen él, ahol se piac, se szupermarket, se semmi. Be kell tárazni, mint egy hörcsög :)

2014. okt. 18. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!