Mit gondoltok a hasamrol? Hogy feszesitsem? Kep
Fogytam 27kgt es ez nagyon meglatszik a boromon foleg has-kar-belsocomb. Edzettem pedig vegig a fogyokuram alatt(bar foket kardio,es kisebb sulyokkal),megis plottyedt lett a borom pedig fiatal is vagyok..(17)
Szerintetek nagyon gaz?undoritonak erzem magam nem tudom mit csinaljak..
17 eves vagyok,177 cm 80kg. (70 kgval voltam korhazba par honapja,azota sajnos sok feljott,probalom azt leadni.)
Ezt a 27kgt egyebkent kb fel ev alatt adtam le,de azota is eltelt egy ev es semmit sem feszesedtem. :(( plasztika eselytelen..el vagyok keseredve,azert kuzdottem hogy lefogyjak hogy csinos vonzo legyek..ez minden csak nem az.
Mint írtam: Adj időt magadnak, míg a bőr is alkalmazkodik az új élethelyzethez.
Ne add fel, és ne légy elkeseredve, tarts ki, minden áron! Légy egészséges, egyél rendesen, ne hízz vissza! És végül a bőröd is "helyre" talál.
Semmi gond, nem vészes ez! Mozogj továbbra is, mivel fiatal vagy, a bőröd még elég jól alkalmazkodik. Végezz nyugodtan edzéseket nagyobb súllyal is. Bár gondolom még fogyózol, ártani egyáltalán nem fog, és feszesít.
Én is sokat fogytam, de abszolút nem hirtelen, mégis itt-ott megereszkedett a bőröm. Most már fokozatosan javul, szóval ne add fel, adj időt neki :-)
kb egy 45 éves női has 2-3 gyerek után.
de itt még van bőven mit leadni,mert még mindig nagyon magas a testzsír arány.
szálkásító diétát kezd el,fokozatosan csökkentsd a szénhidrátot,ketogén napokat is beiktathatsz és edz rendszeresen,rendes súlyokkal.
miután ideális tartományba csökkent a testzsír,onnan számítva 1 év alatt fog kiderülni,hogy visszahúzódik a bőröd,mert még fiatal vagy,vagy pedig annyi.
a stria az maradni fog mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!