Ha minden nap csirkemellfilét eszek zöldségekkel, akkor fogyni fogok?
Mellette azért néha ennék mást is, pl rizst, v reggelire belvita Jóreggeltet, gyümölcsöket.
ÉS természetesen mozognék, sportolnék is, kb heti háromszor 1 órát.
Le szeretnék adni kb 10 kg-ot, amit az utóbbi 1 évben felszedtem. Most 165/66 kg vagyok.
21/L
A jó reggelt az nálam bevált, egy kis natúr joghurttal, meg a reggeli gyümölcs mellé. De jöhet még a zabkása, müzli is. A csirkemell filé és a zöldség jó párosítás, de vigyázz, hogy ne legyen egyhangú és nem kell mindig csirke mellet enni. Figyelj arra, hogy ha van köret (rizs) akkor natúran süsd ki a mellet, ha csak zöldség a köret akkor lehet rántva is. De jöhet pl. a tojás is. Pl. Tojásos tészta (durum tészta). Esetleg ananász, csirkemell, kukorica, natúr joghurt egy kis durum tésztával és kész is a hawaii tészta saláta. Vacsorára lehet zsírszegény túró, vagy egy pár virsli salátával. Napközben, ha megéhezel egyél almát, vagy répát, esetleg egy-egy zabkekszet. Lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára és igyekezz mindig ugyanabban az időben enni.
Nem tudom mit szeretnél mozogni, de a futást javasolnám elsődleges mozgásformának és a hét minden napján, kivéve egy napot, amikor pihenő napot tartasz. És heti háromszor a futást kiegészíteni valami kondis edzéssel, vagy aerobic mozdulatokkal. Utána, ha már beindult a fogyás a mozgás és az étrend hatására elég minden második napon futni.
A leírtakat csináltam én is. Ugyanolyan számokkal indultam neki, mint te. És most 56 kiló vagyok.
Ja és a kenyeret, cukrot, péksüteményt teljesen mellőztem. Most az utóbbi két hónapban kezdtem beilleszteni az étrendembe, hogy néha eszek magvas, rozsos kenyeret.
A cukor is csak a reggeli kávéban van jelen, egyébként egy kanál mézzel édesítek mindent.
az előttem válaszoló mindent tökéletesen leírt!
csak annyit tennék hozzá hogy a futás nem biztos hogy jó ötlet elsőre főleg ha nincs jó kondiba
esetleg kezdésnek biciklizés vagy elliptikus tréner vagy hegymenet 12-4es fokozatba 1-2-3hátig és csak utána a futás hogy megedződjön előtte kicsit de ez csak saját vélemény plusz én is így csináltam ugyanis 60métert alig tudtam lefutni ami igencsak elvette a kedvem kezdetben
(bár azóta már konditerembe járok heti 5-6kardió 3súlyzós edzés)
lány/19
Köszi! Akkor ezeket a tanácsokat követem.
Te mennyi idő alatt fogytál 56 kg-ra?
Egyébként kerékpározok heti 3-szor 1-1 órát. Minden napomba sajnos nem fér bele a sport, de gyalog megyek ide-oda, talán ez is számít valamit. A futás nem nagyon megy, mert nem vagyok jó kondiban, ezért is inkább a biciklit nyomom.
Köszi!! :)
4 hónap alatt egész jó az.
Súlyzós edzést itthon csinálom, egyelőre. Azt szinte minden nap. A reggeli éhgyomorra való sportolást én is hallottam, hogy jó, úgyhogy szerintem azt is szokásommá teszem. :) Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!