Szégyenlem a súlyom de nem vagyok kövér?
Figyelt kérdés
mindenkinek azt mondom hogy 53 kg vagyok pedig 60kg (165cm) és nem is nézek ki annyinak lehet hogy a mérleg romlott el vagy nemtom rendszeresen sportolok.Félek elmondani a barátnőimnek hogy 60kg vagyok mert akkor szerintem csúfolnának vagy nemtom de nem vagyok egyáltalán kövér de sovány se épp normális.
14/L
2010. jan. 22. 18:56
1/6 anonim válasza:
ha rendszeresen sportolsz akkor azért mutat többet a mérleg mert izmos vagy és az nehezebb mint a zsír.ha nem vagy zsíros és épp jó vagy akkor kit érdekel hány kiló vagy. szerintem ebből ne csinálj ügyet, ha valaki ezért kinevet az kb ovis szinten van.
2/6 anonim válasza:
Elsőnél a pont!
Annyival egészíteném ki ,hogy a lányok túlnyomó része hazudik a súlyáról.A barátnőid is biztosan mást mondanak.
Én húgom is 60Kg és 176 centi.Nem látszik kövérnek kis sportos csajszi.Különben is az a lényeg ,hogy te érezd magad jól a bőrödben!
Ne szégyenld magad mert szerintem nincs mit.Azt mondod sportolsz és gondolom el is hiszik ,hogy 53 vagy azért ünnepekkor mondj 54 et akkor alap egy kis + :)
3/6 A kérdező kommentje:
meg a védőnő is amikor vizsgált engem mondta hogy nem látszik rajtam de jó lenne fogynom mondtam neki hogy kajakozok és azért vagyok nehéz mert izmos vagyok és ő azt mondta hogy z a kettő nem függ össze.
2010. jan. 22. 19:26
4/6 maundrel válasza:
a kettő nem függ össze?! akkor ez a védőnő egy idióta :S:S Sztem is szép izmos lehetsz, szóval legyél rá büszke. :D
5/6 anonim válasza:
az a védőnő tényleg idióta. ugyanannyi térfogat izom nem ugyanannyikiló mint zsír. ugye-ugye? szerintem az izom az több. az a kilóbaromságal fel lehet bosszantani engem.
6/6 anonim válasza:
Azért tényleg lehet rajtad felesleg, egy szálkás, izmos sportoló FIÚ rendelkezik hasonló paraméterekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!