Mit tegyek hogy szülés után ne legyen löttyedt a pocakom?
Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 10:52
1/5 anonim válasza:
szerintem semmit nem tudsz tenni. Évek múlva lehet , hogy visszahúzódik vagy valami, de ahogy itt olvasgatok, krémek torna nem válik be, inkább a plasztikai sebész. Viszont vannak testépítő hölgy ismerőseim, akik már szültek, az ő hasuk nem löttyedt meg, igaz, teherbeesés előtt sem volt a hasukon egy miligramm zsír sem. Próbáld a hideg meleg váltott zuhanyt, vagy koffeines krémeket, ezek állítólag javítanak, de el nem tüntetik a löttyedt hasat.
2/5 anonim válasza:
Szülés utáni haskötő? Hasizomtorna amint lehetséges? Talán ezek segitenek, de nem tudom biztosan.
3/5 anonim válasza:
Nekem anyu úgy csinálta h kente vmi olajjal pl babaolajjal a hasát és csipkedte..sztem az hatásos..próbáld ki,nincs veszíteni valód:)
4/5 A kérdező kommentje:
A babaolaj okés, de csipkedte?
az meg mire yo?
meg tudnád kérdezni?
2008. aug. 15. 16:55
5/5 anonim válasza:
az egyik pilates-oktató úgy hirdeti magát, hogy "két gyerek után is lehet kockás a hasad"... A pilates nagyon jó, egyszer, ha ráveszem magam, hogy rendszeresen csináljam, megírom,hogy kockás lett-e :) Mert most nagyon nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!